Ποιος θα το φανταζόταν ότι οι συνταγές θα μπορούσαν να ξεκινήσουν -διαδικτυακό- πόλεμο! Πρόσφατα, τα πυρά των χρηστών του Twitter δέχτηκαν τα τηγανητά αβγά της Κρίσι Τέιγκεν.

Η διάσημη foodie ανέβασε στις 25 Αυγούστου ένα βίντεο στο λογαριασμό της στο Twitter, όπου δείχνει πώς φτιάχνει αβγά μάτια. Εκεί τη βλέπουμε να σπάει 2 αβγά μέσα σε ένα μπολάκι και στη συνέχεια να ζεσταίνει λίγο ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και να τηγανίζει τα αβγά της σκεπασμένα με το καπάκι του τηγανιού. Στο τέλος, ξεσκεπάζει τα αβγά, αλατοπιπερώνει και σερβίρει. Όλα καλά μέχρι εδώ; Μάλλον όχι, γιατί η τεχνική της φαίνεται ότι δεν αρέσει σε όλους.

Φανταζόμαστε ότι δυσκολεύεστε να μαντέψετε τι από τα παραπάνω ήταν ικανό να προκαλέσει την οργή κάποιων χρηστών του Twitter και να της γράφουν άσχημα σχόλια, όπως ότι τα αβγά της θα είναι χάλια και ότι τέτοια λάθη κάνουν μόνο οι ερασιτέχνες. Ωστόσο, αυτό που βρήκαν «μέγα λάθος» εκ μέρους της Τέιγκεν είναι ότι τηγάνισε τα αβγά της σε ελαιόλαδο και όχι σε βούτυρο!

Σωστά διαβάσατε, κάποιοι πιστεύουν ότι το ελαιόλαδο θα δώσει χάλια γεύση στα τηγανητά αβγά. Ευτυχώς εμείς ξέρουμε πόσο λάθος έχουν και ευτυχώς για την Κρίσι Τέιγκεν -που ενοχλήθηκε πολύ από τα σχόλια όπως φάνηκε από επόμενο tweet της όπου ζητάει από τους επικριτές της να σκάσουν και αναρωτιέται γιατί τους βοηθάει-, ένας βραβευμένος με αστέρι Michelin σεφ την υπερασπίστηκε δημόσια. Συγκεκριμένα ο σεφ José Andrés έκανε επίσης ένα tweet σχολιάζοντας ένα από τα αρνητικά σχόλια λέγοντας ότι μοιάζουν με τα καλύτερα τηγανητά αβγά και προτρέπει την Τέιγκεν να συνεχίσει έτσι.

Δείτε επίσης:
Η Κρίσι Τέιγκεν αποθεώνει στο Twitter την ελληνική κοτόσουπα

Φτιάξαμε τη light και πανεύκολη πατατοσαλάτα του Τζέιμι Όλιβερ

H Κρίσι Τέιγκεν φτιάχνει μπισκότα φορώντας μαγιό και προκαλεί πανικό

Το άρθρο της εβδομάδας