«Τι να μαγειρέψω αύριο πάλι»; Το ερώτημα αυτό είναι συνυφασμένο με την καθημερινότητα της εργαζόμενης μητέρας και όχι μόνο…

Μια πιθανή απάντηση σε αυτό το ερώτημα, λοιπόν, επιχειρεί να δώσει το marathos.gr και να μας τα προσφέρει όλα στο χέρι. Πρόκειται για ένα “έξυπνο” site που μάς προσφέρει ένα πλούσιο μενού υλικών, τα οποία μας πακετάρει στις σωστές δόσεις και μας τα φέρνει και στο σπίτι… Έτσι, γλυτώνουμε χρόνο από το σούπερ μάρκετ και το μόνο που μένει είναι το μαγείρεμα!

Η ομάδα του Marathos σε συνεργασία με καταξιωμένο σεφ και διατροφολόγο, κάνουν το μαγείρεμα παιχνιδάκι ακόμα και για αρχάριους ή φοιτητές που τους λείπει το σπιτικό φαγητό.

marathos3

marathos5

Τα βήματα που ακολούθείς είναι απλά:
1. Μέσα από το πλούσιο μενού, επιλέγεις το φαγητό που θέλεις.

2. Κατόπιν σου φέρνουν στο σπίτι όλα τα υλικά -πάντα αγνά και φρέσκα- που χρειάζονται για την εκτέλεση της συνταγής, πακεταρισμένα και στη σωστή δοσολογία, με οδηγίες βήμα προς βήμα.

3. Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να μαγειρέψεις, έχοντας γλιτώσει από το φορτωμένο πρόγραμμά σου τουλάχιστον μία ώρα για τα ψώνια στο σούπερ μάρκετ ή στο μανάβη και άλλη τόση για την προετοιμασία των υλικών.

info
Οι παραγγελίες γίνονται online και τηλεφωνικώς στο 210 2777325. Για περισσότερες πληροφορίες: www.marathos.gr

marathos6