Με δεκάδες βραβευμένα ελληνικά προϊόντα γαστρονομίας γέμισε ο Ιανός, που μας δείχνει ένα ακόμη πρόσωπό του εγκαινιάζοντας το ενημερωμένο delicatessen IanosDeli.

Από τη μία το πολύ ενημερωμένο βιβλιοπωλείο με τους χιλιάδες τίτλους βιβλίων, που πάντα βρίσκεις ό,τι αναζητάς και ακόμη περισσότερα και από την άλλη το κομψό cafe στον επάνω όροφο που έχει γίνει στέκι, ο Ιανός είναι από τα hot spot του κέντρου που πάντα έχεις λόγο για να το επισκεφτείς. Και μόλις προστέθηκε ακόμη ένας.

ianosdeli_2

Το IanosDeli, η νέα πρόταση του Ιανού, είναι ένα πρότυπο κατάστημα ελληνικών εκλεκτών προϊόντων από βραβευμένους Έλληνες παραγωγούς, το οποίο έρχεται να συμπληρώσει την αλυσίδα πολιτισμού Ianos. Άλλωστε, η γαστρονομία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του πολιτισμού.

ianosdeli

To συναντάμε σε έναν ειδικά διαμορφωμένο υψηλής αισθητικής χώρο, που λειτουργεί μέσα στο cafe και στα ράφια του βρίσκουμε συγκεντρωμένα περισσότερα από 80 προϊόντα γεύσης και συσκευασίας. Βότανα και αφεψήματα όπως φασκόμηλο, λουίζα και τσάι του βουνού, πετιμέζι, άγρια αγκινάρα τουρσί, ελαιόλαδο, ζυμαρικά, προϊόντα με τρούφα, παξιμαδάκια, πάστα ελιάς λουκούμια, μαρμελάδες, μέλι, τσικουδιά, λικέρ και βιολογικά κρασιά είναι μερικά από τα βραβευμένα και ξεχωριστά προϊόντα Ελλήνων παραγωγών που παίρνουμε από το IanosDeli. Δίπλα τους βιβλία γαστρονομίας και μερικά -επίσης βραβευμένα- προϊόντα art de la table που θα δώσουν χάρη στο σπίτι μας ή θα γίνουν υπέροχα δώρα στις γιορτές.

Το IanosDeli λειτουργεί παράλληλα και ως τόπος συνάντησης των ανθρώπων της γεύσης, καθώς στο cafe θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις αφιερωμένες στη γαστρονομία και τον πολιτισμό.

info
IanosDeli, Σταδίου 24, Αθήνα, τηλ. 210 3217917.