Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 11/2
Σούπα βελουτέ με σελινόριζα θα ετοιμάσουμε για το τραπέζι της Δευτέρας. Μία τέλεια, χειμωνιάτικη σουπίτσα, στην οποία προσθέτουμε και αχλάδι για ακόμα πιο ξεχωριστή γεύση.

Τρίτη 12/2
Σνίτσελ λαχταρίσαμε σήμερα, με την πιο νόστιμη και τραγανή κρούστα από παξιμάδια Κυθήρων. Για συνοδευτικό αφράτος πουρές πατάτας, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Τετάρτη 13/2
Έχετε δοκιμάσει ποτέ να συνδυάσετε γίγαντες με κεφτεδάκια; Σήμερα είναι η μέρα που θα φτιάξουμε αυτή την πολύ νόστιμη συνταγή.

Πέμπτη 14/2
Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σήμερα και ευκαιρία να ετοιμάσουμε ένα σπέσιαλ μενού. Προτείνουμε γαρίδες με βότκα και σαφράν, που συνδυάζονται ωραία με ρύζι,

σαλάτα με ξινόμηλα, πορτοκάλι, αντίδια, ρόδι και βαλσαμικό ξίδι

και για επιδόρπιο, λαχταριστό σοκολατένιο κέικ με φράουλες.

Παρασκευή 15/2
Ο καβουρμάς είναι ένα ξεχωριστό αλλαντικό που δίνει τέλειες σάλτσες, ιδανικές για να συνοδεύσουμε ζυμαρικά, όπως οι παπαρδέλες που προτείνουμε για το τραπέζι της Παρασκευής.

Σάββατο 16/2
Αέρα Μεγάλης Βρετανίας φέρνουμε στην κουζίνα μας σήμερα, όπου θα ετοιμάσουμε το αγαπημένο τους street food. Fish and chips ή αλλιώς μπακαλιάρος με κουρκούτι σερβιρισμένος με τηγανητές πατάτες.

Κυριακή 17/2
Κοτόπουλο στο φούρνο με γιαούρτι θα φτιάξουμε για το κυριακάτικο τραπέζι,

και θα το σερβίρουμε παρέα με γκρατέν από πατάτες και σελινόριζα

και μία σαλάτα με αντίδια, μαραθόριζα, αχλάδι και τυρί Σαν Μιχάλη.

Για επιδόρπιο, αρωματική τάρτα με κόκκινη κολοκύθα και μπαχαρικά.