Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 18/11
Με εναλλακτικές κροκέτες λαχανικών, με κολοκύθα, πατάτα και φινόκιο, θα ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας. Παρέα με μια σαλάτα με κουσκούς έχουμε ένα πλήρες γεύμα.

Τρίτη 19/11
Την Τρίτη έχουμε όρεξη για σουβλάκια, σπιτικά και υγιεινά όμως, με γαλοπούλα και λαχανικά. Θα τα συνοδεύσουμε με ρύζι και ψημένες πιτούλες.

Τετάρτη 20/11
Πικάντικα και άκρως απολαυστικά ρεβίθια με κουσκούς και πετιμέζι θα βάλουμε στο τραπέζι της Τετάρτης, ένα ξεχωριστό πιάτο που παίζει με γλυκο-πικάντικες γεύσεις και είναι και πολύ χορταστικό.

Πέμπτη 21/11
Χοιρινό με σέλινο φρικασέ θα ετοιμάσουμε για την Πέμπτη. Μία συνταγή που ταιριάζει πολύ στα φθινοπωρινά και χειμερινά τραπέζια.

Παρασκευή 22/11
«Ταξιδεύοντας» στο μακρινό Κασμίρ, στα Ιμαλάια, ανακαλύψαμε ένα πικάντικο πιάτο με αρνάκι αρωματισμένο με λογιών λογιών μπαχαρικά, που αξίζει να μαγειρέψουμε και για το δικό μας καθημερινό τραπέζι.

Σάββατο 23/11
Φθινοπωρινή μακαρονάδα, με ψητά παντζάρια, κατσικίσιο τυρί και φουντούκια προτείνουμε για το Σάββατο.

Κυριακή 24/11
Το κυριακάτικο τραπέζι αγαπάει το γιουβέτσι. Αυτή την εβδομάδα θα το απολαύσουμε στη θαλασσινή εκδοχή του, με κοκκινόψαρο.

Θα το συνοδεύσουμε με χωριάτικη σαλάτα με ξινομυζήθρα

και για ορεκτικό, χορτόπιτα με τραχανά.

Για το τέλος, θα ετοιμάσουμε κλασικό και αγαπημένο στρούντελ με μήλα.