Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς.

Δευτέρα 1/4
Κοκκινιστό κριθαράκι με ντοματίνια και σος μυρωδικών
Ένα νόστιμο και χυλωμένο, χορτοφαγικό κριθαράκι φούρνου, με τη δροσιά των διάφορων μυρωδικών, αλλά και τη σπιρτάδα που του χαρίζει το βερμούτ.



Τρίτη 2/4

Σαλάτα με κοτόπουλο, ρύζι, σταφίδες και μυρωδικά
Αν σας περίσσεψε κοτόπουλο ή ρύζι, ετοιμάστε την επομένη αυτή τη δροσερή, γλυκόξινη και γεμάτη μυρωδικά ρυζοσαλάτα.



Τετάρτη 3/4

Φασόλια χάντρες με corned beef και τηγανητά ψωμάκια
Αυτές οι χάντρες φούρνου της Αργυρώς Κουτσού απογειώνονται γευστικά με την προσθήκη του αλλαντικού και της φέτας και γίνονται ένα χορταστικό κυρίως γεύμα.



Πέμπτη 4/4

Τάρτα με μανιτάρια, κουκουνάρι και φρέσκο δενδρολίβανο
Μια χορταστική τάρτα, ικανή να αποτελέσει και ένα γεύμα, που μπορούν να απολαύσουν και όσοι νηστεύουν ή είναι vegan ή χορτοφάγοι.

Παρασκευή 5/4
Άγρια χόρτα σιγομαγειρεμένα με ελαιόλαδο και λεμόνι
Να πώς να μαγειρέψουμε τα άγρια χόρτα με ένα σύγχρονο και εξαιρετικά νόστιμο τρόπο.



Σάββατο 6/4

Ανατολίτικο λαχματζούν
Μια «πίτσα» της Μέσης Ανατολής, με πικάντικο κιμά και μαϊντανό.



Κυριακή 7/4

Μοσχαράκι ραγού με πατάτες
Το κοκκινιστό μοσχαράκι ταιριάζει τέλεια με τις πατάτες, ειδικά αν ακολουθήσετε αυτήν τη γευστική συνταγή για ραγού. Ιδανική και για καθημερινό τραπέζι αλλά και για κυριακάτικη οικογενειακή μάζωξη!

Για ορεκτικό
Πάστα ψητής πιπεριάς με ταχίνι και πετιμέζι
Αυτό το ντιπ ψητής πιπεριάς Φλωρίνης θα το λατρέψετε γιατί και ετοιμάζεται πανεύκολα και έχει τη γλύκα του πετιμεζιού στα συστατικά του…

Για επιδόρπιο
Γλυκό ψυγείου με μπισκότα πτι μπερ από τον Στέλιο Παρλιάρο
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας χαρίζει μια συνταγή για κλασικό γλυκό ψυγείου με κρέμα, μπισκότα και σοκολάτα, εύκολο στη παρασκευή του που σίγουρα θα λατρέψουν τα παιδιά.

Αν σας αρέσουν οι συνταγές μας, δείτε εδώ περισσότερες ιδέες για μενού από προηγούμενες εβδομάδες.