Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δείτε πώς να ετοιμάσετε τις προτάσεις μας, χρησιμοποιώντας τα σκεύη τoυ Cook-Shop.

Δευτέρα 19/12
Σουφλέ με πέννες, μανιτάρια και μπεσαμέλ
Τα σουφλέ με ζυμαρικά είναι ανεπανάληπτης νοστιμιάς. Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή και θα μάς θυμηθείτε!


Τρίτη 20/12

Οσπριάδα με λαχανικά
Ένα πολύ υγιεινό και χορταστικό φαγητό της ελληνικής κουζίνας με βάση τα όσπρια, που ετοιμάζεται εύκολα και είναι ότι πρέπει για το καθημερινό τραπέζι.


Τετάρτη 21/12

Τηγανητό ρύζι με μανιτάρια και κάρυ
Μια πανεύκολη συνταγή για τηγανητό ρύζι που μπορεί να γίνει και με το ρύζι που περίσσεψε από την προηγούμενη μέρα!


Πέμπτη 22/12

Γαρίδες ψητές με λεμονόφυλλα
Μαριναρισμένες γαρίδες, περασμένες σε σουβλάκι μαζί με φύλλα λεμονιάς και ψημένες στη γκριλιέρα.


Παρασκευή 23/12

Σούπα αυγολέμονο με γλυκοπατάτες, κολοκύθα και σέλινο
Όταν οι γλυκοπάτάτες συνδυάζονται με την κολοκύθα, το γευστικό αποτέλεσμα είναι μοναδικό! Μια εύκολη σούπα που αξίζει να δοκιμάσετε.


Σάββατο 24/12

Χοιρινό κότσι με αποξηραμένα βερίκοκα και κολοκύθα
Το μυστικό της νοστιμιάς του βρίσκεται στο ότι βάζουμε το χοιρινό σε άλμη για 12 ώρες. Λίγη υπομονή και θα έχετε ένα πεντανόστιμο πιάτο!


Κυριακή 25/12

Για κυρίως
Γαλοπούλα με κιμά και κάστανα
Μια παλιά οικογενειακή συνταγή για γεμιστή γαλοπούλα από τη θεία Σίτσα Κοφινά, που αξίζει να δοκιμάσετε και να σερβίρετε στους καλεσμένους σας τις γιορτές.


Για ορεκτικό

Στρογγυλή κιμαδόπιτα με καμαμπέρ
Μια πίτα, όχι μόνο νόστιμη, αλλά και… διαδραστική. Το τυρί λιώνει στο κέντρο της, τραβάμε τις μπουκίτσες της κιμαδόπιτας και τις βουτάμε στο καμαμπέρ για μέγιστη απόλαυση. Ωραία ιδέα για τραπέζια με φίλους και πάρτι.


Για επιδόρπιο

Κορμός Χριστουγέννων
Η κλασική σταθερά που γράφει τον επίλογο του χριστουγεννιάτικου τραπεζιού.