Κάθε Δευτέρα η ομάδα του Olivemagazine.gr σάς δίνει ιδέες για να φτιάξετε το διατροφικό πρόγραμμα της εβδομάδας με τους πιο νόστιμους συνδυασμούς. Δείτε πώς να ετοιμάσετε τις προτάσεις μας, χρησιμοποιώντας τα σκεύη τoυ  Cook-Shop.

Δευτέρα 11/7
Κοτόπουλο με σάλτσα blue cheese
Ψήνουμε το κοτόπουλο στο φούρνο, αφού το αφήσουμε σε μαρινάδα με μηλόξιδο, πιπέρι καγιέν και καπνιστή πάπρικα. Συνοδεύουμε με μια απαλή σάλτσα blue cheese που δίνει την ιδιαίτερη γεύση του σε αυτό το κλασικό πιάτο.

Τρίτη 12/7
Ομελέτα φούρνου σαν μπριάμ
Το μπριάμ είναι από τα πιο αγαπημένα καλοκαιρινά φαγητά. Όμως και τα λαχανικά του, λεπτοκομμένα και ψημένα στο φούρνο, γίνονται και μία μεγάλη και χορταστική ομελέτα φούρνου.

Τετάρτη 13/7
Noodles ρυζιού με γαρίδες και γλυκόξινη σάλτσα
Οι ασιατικές γεύσεις είναι από τις αγαπημένες μας. Σήμερα μαγειρεύουμε λαχταριστά noodles με γαρίδες, λαχανικά και σπιτική γλυκόξινη σάλτσα. Μια συνταγή από τον MasterChef Λάμπρο Βακιάρο.

Πέμπτη 14/7
Τα γρήγορα φασολάκια
Ένα κατεξοχήν λαδερό πιάτο, που φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα, για μέρες που δεν έχουμε πολύ χρόνο και διάθεση για μαγείρεμα.

Παρασκευή 15/7
Μουσακάς με ρεβίθια, χωρίς μπεσαμέλ
Ένας εναλλακτικός μουσακάς με ρεβίθια και κιμά, που ξεχειλίζει νοστιμιά σε κάθε μπουκιά.

Σάββατο 16/7
Λαβράκι με φρέσκα κρεμμυδάκια στον φούρνο
Το λαβράκι μεταμορφώνεται στο άψε σβήσε σε ένα τέλειο καλοκαιρινό πιάτο. Ταιριάζει καταπληκτικά με ούζο και τσίπουρο και χαλαρό γεύμα σε αυλές, βεράντες και μπαλκόνια.

Κυριακή 17/7
Για κυρίως
Μπριζόλες μοσχαρίσιες Τ-bone με μανιτάρια
Τι πιο κλασικό από το να ψήσουμε μοσχαρίσιες μπριζόλες στη σχάρα; Εμείς επιλέγουμε τις κόντρα ή αλλιώς Τ-bone και τις συνοδεύουμε με μανιτάρια.

Για ορεκτικό
Γεμιστά ρολάκια μελιτζάνας
Από τα αγαπημένα φαγητά με μελιτζάνα είναι τα ρολάκια από ψητές φέτες μελιτζάνας με γέμιση από μανιτάρια, πουρέ πατάτας, λιαστή ντομάτα και φέτα.

Για επιδόρπιο
Η τέλεια συνταγή για vegan μους σοκολάτας
Το μαλακό τόφου είναι το μυστικό συστατικό για αυτή τη βελούδινη vegan μους σοκολάτας. Χρειάζεται λίγα υλικά και είναι μία καλή πρόταση γλυκού για όσους ακολουθούν τη vegan διατροφή. Τα σμέουρα δένουν εκπληκτικά με τη μαύρη σοκολάτα.