Βάζουμε μια γλυκόπικρη πινελιά στην κλασική Margarita, προσθέτοντας το κλασικό λικέρ Αmaretto.

1 φέτα λεμονιού
30-40 ml Λευκή Τεκίλα
30 ml Triple Sec
15 ml φρεσκοστυμμένο χυμό λάιμ
15 ml Αmaretto
Κερασάκια maraschino (προαιρετικά)
Χοντρό θαλασσινό αλάτι, προαιρετικά

Eκτέλεση:
Υγραίνουμε το χείλος ενός ποτηριού για ποτό με τη φέτα λεμονιού. Απλώνουμε χοντρό αλάτι σε ένα πιάτο και βυθίζουμε το ποτήρι στο αλάτι, ώστε να κολλήσει στο χείλος του.

Βάζουμε πάγο στο ποτήρι.Σε ένα σέικερ βάζουμε την τεκίλα, τον χυμό λάιμ, το Amaretto, το Triple Sec. Βάζουμε πάγο και χτυπάμε καλά μέχρι να παγώσει το σέικερ στο εξωτερικό του, για 15-20 δευτερόλεπτα. Το ρίχνουμε στο ποτήρι και σερβίρουμε γαρνίροντάς το με κερασάκια maraschino, αν θέλουμε.

Δείτε επίσης:
Jack Rose: Φτιάχνουμε ένα κλασικό, κόκκινο κοκτέιλ με άρωμα μήλου

8 κοκτέιλ για να απολαύσετε με το ταίρι σας

Φτιάχνουμε εύκολα κοκτέιλ με 3 υλικά