Το σαγκουίνι θα προσθέσει μια όμορφη ρουμπινί απόχρωση στην κλασική margarita. Θυμηθείτε να προσθέσετε μια καλή πρέζα τσίλι σε σκόνη για πραγματική απόλαυση.

Υλικά για 4:
½ κουτ. του γλυκού αλάτι
½ κουτ. του γλυκού ζάχαρη
μια καλή πρέζα τσίλι σε σκόνη
φέτες σαγκουίνι
200 ml τεκίλα
150 ml χυμό σαγκουίνι, φρεσκοστυμμένο
χυμό από ένα lime
100 ml triple sec

Εκτέλεση:
Ρίχνουμε το αλάτι, τη ζάχαρη και το τσίλι σε ένα πιάτο. Περνάμε με μια φέτα σαγκουίνι τα χείλη τεσσάρων ποτηριών και μετά βουτάμε τα ποτήρια στο μείγμα αλατιού και ζάχαρης και τσίλι. Γεμίζουμε τα ποτήρια με πάγο.

Σε ένα μπολ ή κανάτα, ανακατεύουμε την τεκίλα, τον χυμό σαγκουίνι, τον χυμό lime και το triple sec. Προσθέτουμε λίγο πάγο και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να κρυώσει. Σουρώνουμε στα τέσσερα ποτήρια και σερβίρουμε με μια σφήνα σαγκουίνι.