Παρακολουθώντας στενά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον COVID-19, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, το 50 Great Greek Wines ανακοινώνει τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των διαδικασιών του.

H πολυεπίπεδη πλατφόρμα ανάδειξης και εξωστρέφειας του ελληνικού κρασιού που αποσκοπεί στο να εξελιχθεί σε πολύτιμο εργαλείο στη διάθεση της ελληνικής παραγωγής για να βγει πιο δυναμικά εκτός συνόρων ανακοίνωσε τις ακόλουθες ημερομηνίες:

9 έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2020: διαδικασία αξιολόγησης και ανάδειξης των 50 καλύτερων ελληνικών κρασιών.

29 Σεπτεμβρίου: προγραμματίζεται η τελετή απονομής όπου θα ανακοινωθούν τα κρασιά νικητές. Προσαρμοσμένη στα νέα δεδομένα, η απονομή θα είναι ένα διαφορετικού τύπου phygital event με έμφαση στα virtual στοιχεία που θα μπορούν να την παρακολουθήσουν όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου και οι οινόφιλοι εντός αλλά και εκτός Ελλάδας μέσω διαδικτύου.

Ο εμπνευστής του 50 Great Greek Wines, Γιάννης Καρακάσης Master of Wine σχετικά με τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του 50 GGW δηλώνει: «Ο ενθουσιασμός της ομάδας μας είναι μεγάλος καθώς εν μέσω των δύσκολων συνθηκών που δημιούργησε ο COVID-19 οι αρχικές μας προσδοκίες ξεπεράστηκαν. Πάνω από 420 κρασιά από 140 οινοποιεία, από όλη την Ελλάδα, θα λάβουν μέρος στο 50 GGW. Bήμα-βήμα, με υπομονή και μεράκι, σχεδιάζουμε κάτι ποιοτικό που θα ταξιδέψει το ποιοτικό ελληνικό κρασί κοντά σε κάθε οινόφιλο».

info
greatgreekwines.com

Δείτε επίσης

50 Great Greek Wines: ο νέος ελληνικός διαγωνισμός κρασιού

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr