Σε μία εποχή που η Αθήνα εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό, το ιστορικό πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας Radisson Βlu Park, συνεχίζει με σημαντικές επενδύσεις στην παροχή φιλοξενίας υψηλής ποιότητας.

Δίπλα από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και απέναντι από το μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας, το Πεδίον Άρεως, το ξενοδοχείο είναι από αυτά που έχουμε επισκεφτεί ουκ ολίγες φορές για να δοκιμάσουμε τις γαστρονομικές προτάσεις του St’ Astra – rooftop restaurant bar, στον 9ο όροφο, με φόντο τη μοναδική θέα της Αθήνας και της Ακρόπολης. Πρόκειται για μια όαση δροσιάς στο κέντρο της πόλης για τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και μια από τις πιο ατμοσφαιρικές τοποθεσίες για να να δοκιμάσετε μεσογειακή κουζίνα αξιώσεων και signature cocktails. Αυτό ωστόσο είναι ένα μόνο κομμάτι της ολιστικής εμπειρίας που προσφέρει και η πρόσφατη ανακαίνιση του ξενοδοχείου έδωσε σε όλους τους χώρους άλλη διάσταση προσφέροντας στους επισκέπτες του μια σύγχρονη και αναβαθμισμένη εμπειρία φιλοξενίας σε όλα τα επίπεδα. Η αρχιτεκτονική παρέμβαση στους κοινόχρηστους χώρους, την υποδοχή, το Oak Room lounge café, το Gallo Nero restaurant και τις αίθουσες εκδηλώσεων, σε urban nature design, είναι ένα μόνο τμήμα της ριζικής εκσυγχρόνισης των υποδομών του ξενοδοχείου.

«Yes, we can!»
Μέλος του Radisson Hotel Group, ενός από τους μεγαλύτερους και δυναμικά αναπτυσσόμενους ομίλους φιλοξενίας στον κόσμο με περισσότερα από 1.200 ξενοδοχεία, η ομάδα του Radisson Blue Park δίνει έμφαση στο προσωπικό service λειτουργώντας στη λογική του «Yes I can». Μάλιστα, το ύψος της επένδυσης για την ανακαίνιση των δωματίων, υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 2.000.000€ και έρχεται να συμπληρώσει την ολική ανακαίνιση κοινοχρήστων χώρων και αιθουσών συνεδρίων, που έγινε τα προηγούμενα χρόνια με τη σφραγίδα του αρχιτεκτονικού γραφείου ARCHSET, των Γιώργου Γαβαλά και Γιάννη Μουρίκη. Σημειώνεται ότι κατά την τελευταία δεκαετία η διοίκηση του ξενοδοχείου έχει επενδύσει περισσότερα από 7.000.000€.

Τα νέα δωμάτια, ακολουθώντας το γενικό concept, χαρακτηρίζονται από contemporary chic ύφος, με επενδύσεις από φυσικά υλικά σε γήινους τόνους, ξύλο δρυός, κρυφούς φωτισμούς, νέα έπιπλα, κρεβάτια, walk-in closet, smart tv, όπως και όλες τις ανέσεις της σύγχρονης τεχνολογίας. Τα μπάνια ανακαινίστηκαν ριζικά με διαχρονικά υλικά, όπως λευκό μάρμαρο και πολυτελή είδη υγιεινής. Κύριος στόχος του σχεδιασμού είναι να είναι άνετα και λειτουργικά τόσο για τους leisure όσο και για τους corporate επισκέπτες.

Το Radisson Blu Park Hotel έχει 160 δωμάτια και σουίτες, αρκετά από τα οποία προσφέρουν θέα το πάρκο του Πεδίου Άρεως ή την Ακρόπολη. Διαθέτει επίσης υπερσύγχρονες αίθουσες εκδηλώσεων και συνεδρίων (συνολικό εμβαδόν 1.000 τ.μ.) και έχει βραβευθεί από συνεδριακούς φορείς ως «Best MICE Hotel» για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει σε εθνικά και διεθνή εταιρικά συνέδρια. Τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου συμπληρώνουν το πλήρως εξοπλισμένο fitness center και το υπόγειο ιδιωτικό parking 300 θέσεων.

info
Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, τηλ. 210-8894500, www.radissonblu.com/hotel-athens

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr