Διαθέσιμο δωρεάν στο Rakuten Viber Sticker Market από τις 16 Δεκεμβρίου!

To olivemagazine.gr παρουσιάζει το ολοκληρωμένο πακέτο αυτοκόλλητων στο Rakuten Viber – μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων παγκοσμίως!

Συνεχίζοντας τη δυναμική του πορεία, το γαστρονομικό site olivemagazine.gr πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά στην ψηφιακή επικοινωνία. Ως το πρώτο γαστρονομικό site που χρησιμοποιεί το Rakuten Viber για άμεση επικοινωνία με τους fans του, παρουσιάζει το δικό του πακέτο αυτοκόλλητων! Έτσι, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες του community του olivemagazine.gr -με περισσότερα από 105.000 μέλη και χιλιάδες likes ημερησίως- να αλληλεπιδρούν με τον πιο άμεσο και διασκεδαστικό τρόπο στέλνοντας -εντελώς δωρεάν- μεταξύ τους αστεία αυτοκόλλητα με έξυπνες ατάκες και σκίτσα! Καθημερινές αλλά και δημιουργικές εκφράσεις, όπως «έρωτας με την πρώτη μπουκιά», «έσκασα», «#foodporn», «καήκαμε» και άλλα συνδέονται με αστεία σκίτσα φαγητού και δημιουργούν το πιο νόστιμο Rakuten Viber Sticker Pack!

Τα αυτοκόλλητα της κοινότητας του olivemagazine.gr στο Rakuten Viber είναι ήδη διαθέσιμα στο sticker market της εφαρμογής και οι χρήστες μπορούν να τα κατεβάσουν εντελώς δωρεάν για τους επόμενους 3 μήνες. Με τη λήψη των αυτοκόλλητων οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν απευθείας μέλη στο Rakuten Viber Community του olivemagazine.gr και να απολαμβάνουν τα πιο νόστιμα νέα, δημιουργικές συνταγές, κριτικές εστιατορίων αλλά και γαστρονομικές ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Κατέβασε το πακέτο αυτοκόλλητων του olivemagazine.gr από ΕΔΩ.

Ανακάλυψε τη γεύση με τα stickers του olivemagazine.gr

 

 

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr