Η οινική έκθεση που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις Αποθήκες Γ’ και Δ’ στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, αναβλήθηκε για το 2021.

Το οινικό show που εντυπωσίασε πέρσι στην πρώτη του εμφάνιση, αναμενόταν να επιστρέψει φέτος με ακόμα περισσότερους εκθέτες και ένα πλούσιο παράλληλο πρόγραμμα που θα ικανοποιήσει τόσο το διαρκώς αυξανόμενο οινόφιλο κοινό, όσο και τους επαγγελματίες, εμπόρους, εισαγωγείς, αγοραστές και σομελιέ.

Για δύο ημέρες, στις Αποθήκες Γ και Δ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, συναντιούνται με μοναδικό τρόπο η δυναμική των ελληνικών ποικιλιών και οι καινούργιες τάσεις στην οινοποίηση. Το διήμερο διοργανώνει η δημιουργική ομάδας τη Circo Entertainment και του Wine Style, γνωστοί για την εμπεριστατωμένη γνώση και αγάπη τους για το κρασί και την εμπειρία τους σε πληθώρα επιτυχημένων projects.

Στην έκθεση πρωταγωνιστούν:
Πάνω από 100 καταξιωμένα οινοποιεία, boutique wineries και δίκτυα διανομής με εισαγόμενα και ελληνικά κρασιά.
Καινοτόμα προϊόντα και Έλληνες παραγωγοί που ξεχωρίζουν για την υψηλή τους ποιότητα.
Κοκτέιλ που αναδεικνύουν το ελληνικό κρασί, φτιαγμένα από τους 16 κορυφαίους Bartenders και mixologists από 8 Cocktail Bars της Θεσσαλονίκης.
Εναλλακτικά, Βιολογικά, Βιοδυναμικά και Vegan Κρασιά που έχουν επιλέξει, επιμεληθεί και θα παρουσιάσουν σε ειδικά διαμορφωμένο bar 2 από τους καλύτερους Έλληνες sommeliers, ο Αλέξανδρος Μπουζίκας και o Θεολόγος Πλακόπουλος.

«Θεωρήσαμε ότι το πρόγραμμα του THESSALONIKI WINE SHOW 2020 είναι αναγκαίο να αναβληθεί λόγω των επιπτώσεων του Κοροναϊού / Covid-19. Οι νέες ημερομηνίες διαξαγωγής της διοργάνωσης θα είναι η Κυριακή 4 και η Δευτέρα 5 Απριλίου 2021. Πήραμε αυτή την απόφαση έπειτα από εκτεταμένη επικοινωνία και διάλογο με όλες τις συνεργαζόμενες εταιρείες, τα οινοποιεία και τους συμμετέχοντες στις προγραμματισμένες ενέργειες του THESSALONIKI WINE SHOW. Η πρόκληση ήταν ιδιαίτερη καθώς το χρονικό πλαίσιο διεξαγωγής της διοργάνωσης ήταν πολύ περιορισμένο, δεδομένων των εξαιρετικά υψηλών προδιαγραφών που τέθηκαν από το ξεκίνημα αυτής της ιδέας. Προδιαγραφές που αφορούσαν στην επιλογή του ιδανικού χρόνου τέλεσης της διοργάνωσης, στη λεπτομερή και ενδελεχή προετοιμασία της και τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την ενθουσιώδη ανταπόκρισή τους τα 109 οινοποιεία και τα δίκτυα διανομής που είχαν ήδη δηλώσει συμμετοχή, καταλαμβάνοντας κάθε διαθέσιμη θέση της έκθεσης», αναφέρουν οι διοργανωτές σε επίσημη ανακοίνωση.

infο
thessalonikiwineshow.gr

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr