Ολοκληρώθηκε ο γύρος της Αθήνας, του διαγωνισμού MaziChef, που αναζητά το καλύτερο ελληνικό εκλέρ για το 2019 και νικήτρια αναδείχθηκε η Λίζα Μάτσα.

Η κ. Μάτσα παρουσίασε ένα εκλέρ με γεύση ρυζόγαλο, στον διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στην Ελληνογαλλική Σχολή «Ευγένιος Ντελακρουά», στην Αθήνα και πλέον είναι μία από τους 4 φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του καλύτερου ελληνικού εκλέρ για το 2019, στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού.

Η τετράδα αναμένεται να συμπληρωθεί την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, όταν και ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος του διαγωνισμού, στον Ελληνογαλλικό Σύλλογο Χανίων.

Ο τελικός θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα, όπου οι 4 φιναλίστ θα παρουσιάσουν το ίδιο εκλέρ που ετοίμασαν για τον πρώτο γύρο, Όλα τα εκλέρ θα ετοιμαστούν εξ ολοκλήρου στις κουζίνες της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα από την Παρασκευή 15 έως τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2018, υπό την επίβλεψη των σεφ της κριτικής επιτροπής του τελικού.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr