Ο γύρος της Θεσσαλονίκης για τον διαγωνισμό MaziChef ολοκληρώθηκε, βγάζοντας τον 2ο φιναλίστ που θα αγωνιστεί για το «Καλύτερο ελληνικό εκλέρ 2019».

Ο διαγωνισμός που διοργανώνει η Πρεσβεία της Γαλλίας, στο πλαίσιο του εγχειρήματος «Goût de France – Good France 2019», μετά τον πρώτο γύρο της Πάτρας συνεχίστηκε στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 26 Ιανουαρίου. Νικητής αναδείχθηκε ο Κωνσταντίνος Τσενικίδης, ο οποίος παρουσίασε ένα εκλέρ με γιαούρτι, φιστίκι Αιγίνης και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

Υπενθυμίζουμε ότι για να ολοκληρωθεί πλήρως το πρώτο μέρος του διαγωνισμού, απομένουν 2 ακόμη στάσεις, η μία στην Αθήνα την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου (Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά, Αγία Παρασκευή) και η δεύτερη στα Χανιά την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου (Ελληνογαλλικός σύλλογος Χανίων). Όταν συμπληρωθεί η τετράδα των φιναλίστ, θα γίνει ο μεγάλος τελικός, τη Δευτέρα 18 Μαρτίου, στην Πρεσβεία της Γαλλίας στην Αθήνα, όπου οι 4 φιναλίστ θα παρουσιάσουν τα ίδια εκλέρ που ετοίμασαν για τον πρώτο γύρο.

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr