Το 1ο Pop Up Brunch της χρονιάς επιστρέφει ανανεωμένο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου, με νέες γεύσεις και απολαυστικές μουσικές.

Η κυψελιώτικη εκδοχή των καθιερωμένων food markets συναντά γνωστά εστιατόρια και σεφ, καντίνες και μάγειρες, που ετοιμάζουν πυρετωδώς νέα street food bites για την Αγορά. Τις Κυριακές λοιπόν, από τις 11 π.μ. ως τις 5.30 μ.μ., όλοι όσοι αγαπούν το καλό φαγητό, καθιερώνουν ως σημείο συνάντησης το μεγάλο food court της Αγοράς, σε μια μέρα γεμάτη κέφι, κόσμο, μουσική και εμπνευσμένες δημιουργίες, όπως burgers, bao buns, tacos, vegan και μακροβιοτικά πιάτα, γλυκά, καφέ, ζεστό κρασί και γεύσεις για όλα τα γούστα.

Τα street brunch πιάτα για τον Ιανουάριο υπογραφούν το El Burro Tacos con Tequila, το Yazhou, το One Project, οι Guerilla Chef μαζί με τον The Cookie Dude και το Mentaleaty, ενώ τις γλυκές γεύσεις φέρνουν το ιταλικό Signora Athens και η Eri Bakes Vegan παρέα με δύο κυψελιώτικα στέκια, το SCRY καφέ και την Πίτα της Κολχίδας. Το brunch ντύνουν για άλλη μια φορά οι «πικάντικοι» ήχοι του Pepper Radio 96.6 και ένα live μουσικό δρώμενο-έκπληξη, μόνο για τολμηρούς επισκέπτες.

info
Δημοτική Αγορά Κυψέλης, Φωκίωνος Νέγρη 42, Αθήνα, Τηλ.210 3210146, κάθε Κυριακή 11 π.μ. -5.30 μ.μ.