Η «Συγκέντρωση Κορυφής» των απανταχού σεφ επιστρέφει για 4η χρονιά στο Grimaldi Forum στο Μόντε Κάρλο του Μονακό από 24 έως 26 Νοεμβρίου.

Το πλήρες πρόγραμμα του τριημέρου είναι εμπλουτισμένο με ποικιλία συζητήσεων μεταξύ δυνατών επαγγελματιών της γαστρονομίας αναφορικά με το μέλλον του φαγητού. Θεματικές όπως η σπατάλη του φαγητού, η κατανάλωση προϊόντων τοπικής παραγωγής και η εκπαίδευση της νέας γενιάς θα συζητηθούν εκτενώς ενώ σε ειδικές εκδηλώσεις θα αποκαλυφθούν καινοτομίες που μποτρούν να εφαρμοστούν στη γαστρονομία και γαστρονομικές τάσεις. Μερικά από τα θέματα των debates που έχουν ανακοινωθεί αφορούν τις οικολογικές επιλογές στην κουζίνα και τους τρόπους που μπορεί ένας μεγαλύτερος σεφ να δουλέψει στην κουζίνα με τη νέα γενιά. Στο CWS θα φιλοξενηθεί η 10η έκδοση του Διεθνούς Φεστιβάλ Γαστρονομικής Φωτογραφίας ενώ για μία ακόμα χρονιά θα ανακοινωθούν οι 100 κορυφαίοι σεφ διεθνώς, τους οποίους επιλέγει το περιοδικό Le Chef.

info
chefsworldsummit.com

Φωτογραφίες: Aline Gerard, Facebook Chefs World Summit

Δημοφιλή στο Protothema.gr

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Μαθετε πρωτοι τα μυστικα του olivemagazine.gr