Η αγαπημένη μας prepaid κάρτα Starbucks, αλλάζει μέσα από το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης «My Starbucks Rewards» και προσφέρει ευχάριστες εκπλήξεις, δώρα και άλλα προνόμια στους κατόχους της όλο τον χρόνο.

Για να γίνετε μέλος του προγράμματος «My Starbucks Rewards» τα βήματα είναι απλά και εύκολα. Σε πρώτη φάση ζητάτε μία Starbucks Card στα καταστήματα ή χρησιμοποιείτε αυτή που ήδη έχετε και τη «γεμίζετε» με το ποσό που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε για να ενεργοποιηθεί. Θυμηθείτε όμως ότι το ελάχιστο όριο είναι 10 ευρώ. Στη συνέχεια επισκέπτεστε την ιστοσελίδα www.starbucks.com.gr και κάνετε εγγραφή στο πρόγραμμα «My Starbucks Rewards». Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα, γίνεστε αυτόματα “Green” μέλος απολαμβάνοντας και τα σχετικά προνόμια.

Συγκεντρώνοντας 500 αστέρια σε ένα χρόνο, γίνεται αναβάθμιση μέλους από Green σε Gold για έναν χρόνο ενώ θα απολαμβάνετε όλα τα προνόμια των Green μελών και κάποια επιπλέον όπως δωρεάν επιπλέον δόσεις espresso, σαντιγί, origin espresso, γεύσεις καθώς και αποκλειστικές προσφορές μόνο για Gold μέλη (π.χ. δοκιμές ροφημάτων πριν από όλους, ειδικές προσφορές extra αστεριών, προσωποποιημένα δώρα και πολλές ακόμα μοναδικές προσφορές και δώρα).

Τα αστέρια συγκεντρώνονται με κάθε πληρωμή μέσω της κάρτας Starbucks, καθώς ένα αστέρι αντιστοιχεί σε €0,50.

Για περισσότερες πληροφορίες, απευθυνθείτε στους barista των Starbucks.

info
https://gr.starbucks.com/el/