Το σπανάκι ή μάλλον καλύτερα το σπανάκι του Ποπάι ήταν αρκετό για να κάνει παίκτρια να χάσει την ευκαιρία να κερδίσει 10.000 δολάρια στο γνωστό τηλεπαιχνίδι του Καναδά «Family Feud». Ποιος θα πίστευε, ότι υπάρχει άτομο και μάλιστα νεαρής ηλικίας που δεν ξέρει τι έτρωγε ο σούπερ ήρωας και ήταν τόσο δυνατός! Ακόμα και οι μαμάδες φέρνουν τον Ποπάι, ως παράδειγμα, για να κάνουν τα παιδιά τους να φάνε σπανάκι.Τι έγινε, όμως, ακριβώς και αυτή η παίκτρια με την «έλλειψη» των γνώσεων της έφερε τέτοια ταραχή και έγινε viral;

Η Egbe DuBois, λοιπόν, απογοήτευσε πλήρως την ομάδα της, όταν απάντησε «κοτόπουλο» στην ερώτηση «Ποιο είναι το αγαπημένο φαγητό του Ποπάι;». Η νεαρή γυναίκα ήταν τόσο σίγουρη για την απάντησή της, που ξεκίνησε να χορεύει, ενώ οι συμπαίκτες της την κοιτούσαν απορημένοι, ενώ οι παίκτες της αντίπαλης ομάδας άδραξαν την ευκαιρία και απάντησαν σπανάκι. Η παίκτρια είπε στη συνέχεια: «Νόμιζα ότι εννοούσες την αλυσίδα εστιατορίων Popeyes που σερβίρει κοτόπουλο», προσπαθώντας να δικαιολογηθεί, χωρίς να καταφέρει πάντως να αποφύγει την καζούρα από τον ίδιο και τα γέλια από το κοινό.

Φυσικά, το βιντεάκι με το στιγμιότυπο του τηλεπαιχνιδιού έγινε αμέσως viral, ενώ δεν άργησε να το «εκμεταλλευτεί» η αλυσίδα εστιατορίων Popeyes για δωρεάν διαφήμιση. Μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, η αλυσίδα έγραψε στην άτυχη παίκτρια: «Οι έρευνές μας δείχνουν ότι η απάντησή σου ήταν σωστή. Στείλε μας μήνυμα για να λάβεις το έπαθλο γευμάτων Popeyes αξίας $10.000!»