Μέχρι τις 5 Απριλίου είναι ανοιχτή η πλατφόρμα για τις εγγραφές στα Berlin GOOA 2021, τα διεθνή βραβεία ελαιολάδου που θα ανακοινωθούν 12-18 Απριλίου.

Για μια χώρα σαν την Ελλάδα που το ελαιόλαδο είναι ταυτισμένο με την εικόνα και την ιστορία της, η συμμετοχή σε ένα διεθνή διαγωνισμό θα έπρεπε να είναι αυτονόητη.

Ειδικά αν επενδύει κανείς στην εξωστρέφεια –θέμα που σίγουρα σηκώνει πολύ συζήτηση σε ένα πολύπαθο χώρο όπως αυτός της παραγωγής ελαιολάδου.

Και αυτό κάνουν τα Διεθνή Βραβεία Ελαιολάδου Βερολίνου (Berlin Global Olive Oil Awards, Βerlin GOOA) επιβραβεύοντας τις προσπάθειες με μια σειρά από αυστηρά κριτήρια όχι μόνο για την ποιότητα αλλά και για τη γεύση, τις ιδιότητες, τα χαρακτηριστικά του, την ηθική του -ναι, ηθική!- ακόμα και το design.

Να σημειωθεί ότι στην επιτροπή συμμετέχει η αφρόκρεμα των Ελλήνων Δοκιμαστών και Συμβούλων Ποιοτικού Ελαιολάδου Βασίλης Φραντζολάς και Μανώλης Σαλιβαράς ενώ κάθε χρόνο πολλά ελληνικά ελαιόλαδα φτάνουν στην κορυφή κατακτώντας το χρυσό, ένα διαβατήριο που δίνει προστιθέμενη αξία στην διαδρομή τους στο εξωτερικό αφού αποτελεί εγγύηση για τους αγοραστές.

Και φέτος, τα Berlin GOOA θα πραγματοποιηθούν 12-18 Απριλίου με την πλατφόρμα να παραμένει ακόμα ανοιχτή μέχρι τις 5 Απριλίου για να κατατεθεί ο φάκελος της συμμετοχής ανά κατηγορίες.

Για πληροφορίες:

https://berlingooa.com/the-producer-box/#faqs

Και εδώ οι περσινοί νικητές Berlin GOOA 2020:

https://www.eliteoliveoils.com/

Δείτε επίσης:

Πλατινένιο διεθνές βραβείο για το ελαιόλαδο αγριελιάς της E La Won

Πώς να αποθηκεύσεις το ελαιόλαδο για να την ταγγίσει

Η κατανάλωση περισσότερου ελαιόλαδου μειώνει τον κίνδυνο εμφράγματος