Τα έχουμε ξαναπεί: Η αυτού μεγαλειότης δεν τα πάει και πολύ καλά με τους σεφ της, αφού όλο παραιτούνται. Έτσι λοιπόν για μια ακόμη φορά ψάχνει για Demi Chef de Partie ή με άλλα λόγια βοηθό σεφ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού του Μπάκινχαμ, ο μελλοντικός σεφ θα πρέπει να μπορεί να δουλεύει full time Δευτέρα με Κυριακή και να μπορεί να προετοιμάζει γεύματα για το προσωπικό, αλλά και επίσημα δείπνα. «Θα προετοιμάσετε κλασικά αλλά και σύγχρονα μενού για μια μεγάλη γκάμα εκδηλώσεων, μαθαίνοντας βασικές δεξιότητες που θα σας προετοιμάσουν για μια λαμπρή καριέρα», γράφει η αγγελία. Καλή συνεργασία με τους συναδέλφους, προσοχή στη λεπτομέρεια, ακρίβεια στις προθεσμίες και -το κυριότερο- πάθος για το φαγητό είναι μερικά από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά που ο μελλοντικός σεφ του παλατιού καλείται να έχει.

Ο μισθός ανέρχεται στις 21.151,88 λίρες ή αλλιώς 24.042,07 ευρώ το χρόνο. Στα plus οι 33 μέρες άδεια, τα δωρεάν γεύματα, η εκπαίδευση και η πρόσβαση σε πολλές από τις παροχές του παλατιού. Έχεις μέχρι τις 24.5.18 να υποβάλεις το βιογραφικό σου ΕΔΩ.