Μία σημαντική πιστοποίηση κατάφερε να αποκτήσει το νερό Θεόνη, που γίνεται το πρώτο ελληνικό εμφιαλωμένο νερό που λαμβάνει πιστοποίηση TÜV AUSTRIA CoVid-Shield, επειδή ανταποκρίθηκε επιτυχώς στη λήψη και εφαρμογή των απαραίτητων μέτρων προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό.

Έχοντας ήδη ενεργοποιηθεί στη μάχη κατά του κορωνοϊού, στηρίζοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας μέσα από την καμπάνια «Μια Σταγόνα Γίνεται Πηγή Ζωής», το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ εξακολουθεί να συνδέει την εταιρική ευθύνη με την εφαρμογή μέτρων για τη μείωση του κινδύνου και την ελαχιστοποίηση της πιθανότητας διασποράς του κορωνοϊού. «Η μέριμνα, η σωστή πρόληψη και η προστασία, είναι Πηγή Ζωής. Με κύριο μέλημα τη διασφάλιση της Υγείας του προσωπικού μας αλλά και την άρτια διαφύλαξη της ποιότητας των προϊόντων μας, στη ΘΕΟΝΗ Α.Ε. ακολουθούμε πιστά το όραμά μας για την υποδειγματική λειτουργία της εταιρείας μας, ανταποκρινόμενοι με ταχύτητα στις προκλήσεις που επέφερε το ξέσπασμα της πανδημίας. Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ συνεχίζει να βρίσκεται ένα βήμα μπροστά, διασφαλίζοντας τις άριστες συνθήκες ποιότητας σε όλες τις εγκαταστάσεις του», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, κ. Δημήτρης Τσέλιος.

Η πιστοποίηση δόθηκε στο πλαίσιο των εξαιρετικά αυστηρών ελέγχων που διενήργησε ο φορέας TÜV AUSTRIA Hellas, όπου διαπιστώθηκε πως η εταιρεία και οι εγκαταστάσεις της τηρούν όλα εκείνα τα μέτρα και διαθέτουν τα απαραίτητα σχέδια ώστε να εκπληρώνουν τις απαιτήσεις ασφάλειας στη διαχείριση των κινδύνων από τη μετάδοση του κορωνοϊού.

Δείτε επίσης:
Η κλιματική αλλαγή θα αλλάξει τη γεύση της μπίρας

«Έβρεξε» σοκολάτα σε ελβετικό χωριό

Ποια έκτακτα περιοριστικά μέτρα ισχύουν σε Μύκονο και Χαλκιδική