Ο κορωνοϊός έχει αλλάξει τις ζωές όλων μας φέρνοντας μία νέα πραγματικότητα. Μέσα σε αυτήν την νέα πραγματικότητα, οι γιατροί είναι οι πρωταγωνιστές, που κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για τη δημόσια υγεία. Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, κατάστημα στη Νέα Υόρκη έφτιαξε ντόνατς με το πρόσωπο του γιατρού Άντονι Φάουζι.

Ειδικότερα, ο Άντονι Φάουζι είναι το πρόσωπο των ημερών στις ΗΠΑ και είναι διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργικών και Μεταδοτικών Ασθενειών. Είναι ο άνθρωπος που ανακοινώνει στις ΗΠΑ τα κρούσματα και τους νεκρούς από τον κορωνοϊό. Θα λέγαμε, πως η δουλειά του είναι η ίδια με του κ. Σωτήρη Τσιόδρα, που ανάμεσα στα άλλα είναι να ενημερώνει  αντίστοιχα τους Αμερικανούς πολίτες για την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρα τους. Ο Άντονι Φάουζι έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στις ΗΠΑ, ενώ ενδιαφέρον είναι πως έχει υπάρξει σύμβουλος σε κάθε πρόεδρο των ΗΠΑ από τον Ρόναλντ Ρίγκαν μέχρι και σήμερα.

Όσον αφορά την προσωπογραφία του στα ντονατς ο Salvatore Fantauzzo, ιδιοκτήτης του Donuts Delite (που πουλά τα συγκεκριμένα ντόνατς) επισημαίνει, ότι το κατάστημα ήθελε να φέρει λίγο «φως» στις τόσο άσχημες συνθήκες, που βιώνουμε εξαιτίας κορωνοϊού. Μάλιστα, είπε πως το ντόνατς με τον Φάουζι έχει γίνει τόσο δημοφιλές, που το κατάστημα έχει αναγκαστεί να φτιάξει χιλιάδες ντόνατς με τον γιατρό. «Αυτή τη στιγμή πουλάμε πάνω από 100 ντόταντς την ώρα, δεν περιμέναμε να έχει τέτοια ζήτηση», καταλήγει ο Salvatore.

Διαβάστε περισσότερα:
Κορωνοϊός: Ο Γκόρντον Ράμσεϊ απέλυσε 500 υπαλλήλους!

Κορωνοϊός: Αρτοποιός φτιάχνει κέικ σε σχήμα… ρολού χαρτιού τουαλέτας

Κορωνοϊός: Παίζει ρόλο η διατροφή στην αντιμετώπιση του; Οι διατροφολόγοι απαντούν