Ο 2ος Διαγωνισμός Γαστρονομικής Φωτογραφίας Εδώδιμα 2020- 2021, διοργανώνεται με τίτλο «Μια Φωτογραφία, Χίλιες Γεύσεις», δίνοντας τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους φίλους της φωτογραφίας και του φαγητού, να δηλώσουν συμμετοχή και να δείξουν το ταλέντο τους τόσο στη μαγειρική όσο και στη φωτογραφία.

Μαγειρική και φωτογραφία είναι δύο τέχνες διαφορετικές, οι οποίες έχουν ένα κοινό: Το Φως! Σύνθεση, αντίθεση, θέματα, έμπνευση, πρωτοτυπία, φαντασία, δημιουργία, όλα ιδιότητες και στοιχεία που το Φως φέρνει στη μαγειρική και την κάνει μαγική. Ο ιστότοπος «Το Σεντούκι της Γιαγιάς», λοιπόν, διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δρ. Αναστάσιο Μουμτζόγλου, το διαγωνισμό για δεύτερη χρονιά. Το διαγωνιστικό μέρος θα διαρκέσει έως Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021 και όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ 
O Διαγωνισμός Γαστρονομικής Φωτογραφίας, οι Εκθέσεις Φωτογραφίας και το Φεστιβάλ Food Photography, θα διαρκέσουν έως 31 Δεκεμβρίου 2021. Η 5μελής επιτροπή, με Πρόεδρο τον Ανδρέα Σμαραγδή, θα επιλέξει 60 – 70 φωτογραφίες από το σύνολο των υποψηφιοτήτων, οι οποίες θα εκτεθούν στο Περιστύλιο της Πινακοθήκης Πειραιά, με μια λαμπρή γιορτή την ημέρα των εγκαινίων στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Food Photography Festival «Μια Φωτογραφία, Χίλιες Γεύσεις».

info
sentoukitisgiagias.club

Δείτε επίσης

Διαγωνισμός φωτογραφίας και video για τις ανθισμένες ροδακινιές της Βέροιας

Διαγωνισμός φωτογραφίας με το κουλούρι Θεσσαλονίκης!

fstop+wine: Όταν το κρασί συνάντησε τη φωτογραφία