Στον διεθνή διαγωνισμό TERRAOLIVO 2019 το ελαιόλαδο Staliá όχι μόνο επιβεβαίωσε την εξαιρετική ποιότητα με ένα Χρυσό Μετάλλιο ποιότητας (Gold Medal), αλλά επιπλέον βραβεύτηκε με Μετάλλιο Καλύτερης Συσκευασίας (Best Packaging Design).

Με motto «μια σταγόνα Ελλάδας ας ενταχθεί και ας ταξιδέψει στην παγκόσμια γαστρονομία», με μεράκι και κόπο, δύο αδερφές, η Κατερίνα κι η Φιλάνθη, πριν 3 περίπου χρόνια ξεκίνησαν το δικό τους ταξίδι στο σύμπαν του ελληνικού ελαιολάδου και το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία ενός νέου, ποιοτικού προϊόντος. Εμπλούτισαν τις γνώσεις τους για το ελαιόλαδο αναφορικά με την καλλιέργεια, τη διαδικασία παραγωγής, τη συσκευασία, την γευσιγνωσία και άλλες σχετικές εμπειρίες που διαρκώς διευρύνονται. Καλλιεργούν τα κτήματα με τις ελιές τους στους Γαργαλιάνους της Μεσσηνίας ενώ το λάδι που παράγουν είναι από 100% Κορωνέικη ποικιλία, από σχετικά πρώιμη συγκομιδή, άμεση ψυχρή έκθλιψη και φιλτράρισμα σε 5 μέρες. Το αποτέλεσμα είναι ένα ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας με έντονα αρώματα φρούτων και φρέσκου χορταριού και εξαιρετική, ισορροπημένη γεύση.

Σημειώνεται τέλος ότι η Staliá διακρίθηκε επίσης στον διαγωνισμό IOOC KOTINOS 2019 με έπαινο – τιμητική διάκριση για την ποιότητά της.