Ο αγαπημένος σύντροφος του τραπεζιού της Καθαράς Δευτέρας μας καλεί να περάσουμε εκείνη την ημέρα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, βοηθώντας τον παράλληλα να στηρίξει το έργο του Σωματείου ΠΝΟΗ – Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού.

Μέσα από την online πλατφόρμα .agapamedeftera,gr, μπορούμε να προσκαλέσουμε τα πρόσωπα με τα οποία θέλουμε να περάσουμε «ΜΑΖΙ τη Μόνη Δευτέρα που Αγαπάμε»! Παράλληλα, μέσα από κάθε πρόσκληση, βοηθάμε την παρέα του Μακεδονικού Χαλβά να μεγαλώσει και παίρνουμε μέρος σε διαγωνισμό με έπαθλο αγαπημένα προϊόντα. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι με κάθε πρόσκληση βοηθάμε τον Μακεδονικό Χαλβά να υποστηρίξει το έργο του Σωματείου ΠΝΟΗ, Φίλοι Εντατικής Θεραπείας Παιδιού.

Σημειώνεται ότι επίκεντρο της δράσης του σωματείου ΠΝΟΗ αποτελεί ο εξοπλισμός των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας παιδιών και νεογνών στα κρατικά νοσοκομεία της χώρας. Ο Μακεδονικός Χαλβάς, θα φροντίσει για την αγορά θερμοκοιτίδων, προσφέροντας έτσι βοήθεια σε παιδιά που τη χρειάζονται, στο ξεκίνημα της ζωής τους.

Η παρουσίαση της πλατφόρμας και της νέας επικοινωνιακής καμπάνιας έγινε πρόσφατα στο εστιατόριο COOKOOVAYA. Αφήνοντας για λίγο πίσω τις άχρωμες και ανιαρές Δευτέρες της χρονιάς, στελέχη από τον χώρο των media, δημοσιογράφοι και bloggers είχαν την ευκαιρία να γίνουν μία μεγάλη παρέα και να πάρουν μία πρώτη γεύση από την πιο όμορφη Δευτέρα του χρόνου. Σε ένα καθαροδευτεριάτικο σκηνικό με χαρταετούς, λουλούδια και πολύχρωμες κορδέλες, οι προσκεκλημένοι απόλαυσαν νηστίσιμους μεζέδες που επιμελήθηκαν οι σεφ του εστιατορίου, με πρωταγωνιστή πάντα, τον Μακεδονικό Χαλβά. Το κέφι ανέβασε ο τραγουδιστής Αδάμ Τσαρούχης με την ορχήστρα του, μέσα από αγαπημένες μελωδίες και μοναδικά «πειραγμένα» ελληνικά τραγούδια, ενώ το σκηνικό ολοκλήρωνε ο συλλεκτικός χαρταετός που φέτος επιμελήθηκε ο εικαστικός καλλιτέχνης «Gospel», κατά κόσμον Μάκης Σεραφείμ, δίνοντας μία δημιουργική πινελιά στο αγαπημένο σύμβολο της Καθαράς Δευτέρας.