Με τρεις κορυφαίες διακρίσεις σφράγισε την παρουσία του ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη στην τελετή απονομής των World Travel Awards που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Ο Όμιλος διακρίθηκε με τον τίτλο «Greece’s Leading Hotel Group 2018» ενώ το ξενοδοχείο Divani Caravel απέσπασε το βραβείο «Greece’s Leading City Hotel 2018». Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η απονομή του τιμητικού βραβείου «WTA Lifetime Achievement Award» στον ιδρυτή του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη, κ. Αριστοτέλη Διβάνη, σηματοδοτώντας την ισχυρή και μακρόχρονη πορεία του στην ελληνική φιλοξενία. Οι διακρίσεις συμπίπτουν με την διαμαντένια επέτειο του Ομίλου Ξενοδοχείων Διβάνη, γιορτάζοντας φέτος 60 χρόνια ηγετικής παρουσίας στο χώρο της πολυτελούς φιλοξενίας.

Με την αρχή να γίνεται το 1958 από τον Αριστοτέλη Διβάνη, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη παραμένει ένας από τους κορυφαίους ξενοδοχειακούς Ομίλους στην Ελλάδα. Η αναγνώριση της συμβολής του Αριστοτέλη Διβάνη στον κλάδο της ελληνικής φιλοξενίας με το βραβείο «WTA Lifetime Achievement Award» αποτελεί επιβράβευση για το πολύχρονο έργο του αλλά και τον ίδιο ως μια από τις πιο επιφανείς φυσιογνωμίες στην ξενοδοχειακή βιομηχανία.

Ο τίτλος Greece’s Leading City Hotel 2018 επιβραβεύει την καίρια θέση και σημασία του Divani Caravel ως ξενοδοχείο-ορόσημο στο κέντρο της Αθήνας καθώς και αγαπημένου προορισμού για ηγέτες διεθνούς βεληνεκούς καθώς και για εξέχουσες προσωπικότητες από όλους τους χώρους παγκοσμίως.

Στην μακρόχρονη πορεία του, ο Όμιλος Ξενοδοχείων Διβάνη έχει τιμηθεί από τους κυρίαρχους φορείς και θεσμούς του κλάδου σε όλο τον κόσμο για το άριστο επίπεδο φιλοξενίας που προσφέρει. Αυτές οι διακρίσεις έρχονται να επιβεβαιώσουν τη δέσμευσή του στα υψηλά πρότυπα που θέτει και στο κορυφαίο επίπεδο εξυπηρέτησης αλλά και στην αφοσίωση των εργαζομένων του για την παροχή της απόλυτης εμπειρίας διαμονής στους επισκέπτες του.