Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής, αυτή την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, η Knorr μας προτρέπει να κάνουμε μια καλή πράξη και να μοιραστούμε ένα γεύμα με κάποιον που το έχει ανάγκη.

Για τρίτη χρονιά φέτος, η Unilever και το κορυφαίο brand της, σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης του ΟΗΕ, προσφέρουν ένα εκατομμύριο θρεπτικά γεύματα σε εκείνους που τα έχουν περισσότερη ανάγκη, με την παγκόσμια εκστρατεία της Knorr να υλοποιείται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, προτείνοντας τρόπους μέσα από τους οποίους θα ενισχυθεί η πρόσβαση σε θρεπτικό φαγητό, κάνοντας περισσότερους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να χαμογελούν.

Photo-2

Ο στόχος αυτός είναι ιδιαίτερα σημαντικός, δεδομένου ότι 1 στους 4 ανθρώπους παγκοσμίως δεν λαμβάνει το είδος εκείνο της τροφής που θα του εξασφαλίσει μια υγιή διαβίωση. Όσο για τα γεύματα που προσφέρει η Knorr, αποτελούνται από συστατικά που παράγουν οι κατά τόπους γεωργοί, με αποτέλεσμα να είναι πλούσια σε θρεπτική αξία, ενώ παράλληλα στηρίζουν και τις τοπικές οικονομίες.

Στην Ελλάδα πάλι, η ΕΛΑΪΣ Unilever Hellas στηρίζει εδώ και χρόνια την Τράπεζα Τροφίμων, προσφέροντας κάθε χρόνο, μέσα από πρωτότυπες δράσεις, χιλιάδες προϊόντα της για να διανεμηθούν σε οικογένειες που τα χρειάζονται πιο πολύ.

Παράλληλα, όλοι εμείς μπορούμε να μπούμε στη σελίδα της Knorr στο facebook (www.facebook.com/KnorrGreece) και να ακολουθήσουμε το #ShareAMeal, που μάς προτρέπει να ετοιμάσουμε ένα γεύμα παραπάνω την Κυριακή και να το προσφέρουμε σε κάποιον που γνωρίζουμε ότι το έχει ανάγκη. Τόσο απλά!