Ένας διαγωνισμός που εμπνέεται από τα αρώματα της Μεσογείου φιλοδοξεί να αναδείξει το νέο καλύτερο cocktail με βάση το λικέρ Skinos.

Ο Skinos Mastiha Spirit, το πολυβραβευμένο ποτό μαστίχας που παράγεται από απόσταξη μαστίχας χωρίς προσθήκη αρωμάτων (essence) ή μαστιχέλαιου, εμπνέει κορυφαίους Bartenders οι οποίοι καλούνται να συμμετάσχουν το μεγαλύτερο διαγωνισμό bartending με θέμα τη Μεσόγειο υποβάλλοντας τις συνταγές τους στο www.myskinos.com/mcc Νικητής του περσινού συναρπαστικού τελικού που πραγματοποιήθηκε στην κορυφή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, στέφθηκε ο Γιώργος Μεγαλοκονόμος, ο οποίος ταξίδεψε στην Νέα Ορλεάνη και συμμετείχε στο μεγαλύτερο γεγονός bartending στον κόσμο, το Tales of the Cocktail®. Ο θεσμός αυτός συνεχίζεται, πρεσβεύοντας δυναμικά τη δημιουργία και προώθηση της κουλτούρας των Μεσογειακών cocktails διεθνώς. Ήδη τα κορυφαία Skinos cocktails βρίσκονται στις λίστες των πιο διάσημων bars σε Ευρώπη και Η.Π.Α., ενώ ο Skinos μπήκε στην αξιοζήλευτη λίστα με τις “Τάσεις του 2014” του Imbibe Magazine.

skinos2_olivemagazine.gr

Οι υποψήφιοι bartenders που θέλουν να λάβουν μέρος στο Mediterranean Cocktails Challenge πρέπει να καταχωρήσουν ηλεκτρονικά στο www.myskinos.com/mcc την αίτηση συμμετοχής μαζί με τα στοιχεία τους και την πρωτότυπη signature συνταγή τους, έως τις 14/04. Όλες οι συμμετοχές που τηρούν τους όρους του διαγωνισμού θα διαγωνιστούν στους προκριματικούς γύρους που θα πάρουν μέρος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο και οι τέσσερις bartenders με τις υψηλότερες βαθμολογίες θα προκριθούν στον τελικό γύρο που θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 16/06.

Πάρτε και μια μικρή γεύση από τον περσινό διαγωνισμό

skinos3_olivemagazine.gr