Τα Healthy Diet Awards διοργανώθηκαν για πρώτη φορά φέτος με σκοπό να επιβραβεύσουν την αριστεία και την καινοτομία στα προϊόντα εταιρειών που προάγουν την ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή. Έτσι, σε μια λαμπερή εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Οκτωβρίου στο InterContinental Athenaeum Athens, η εταιρία «Καραμολέγκος» κατέκτησε ούτε 1, ούτε 2, ούτε 3 αλλά 4 βραβεία!

Συγκεκριμένα, κατέκτησε χρυσό βραβείο στην κατηγορία Bakery Products, για το παξιμάδι Ζέας – «Παξαμάς», το οποίο παράγεται με άλευρα Ζέας, που είναι υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά συστατικά, ατόφια. Επιπλέον,το ψωμί «Χωρίς προσθήκη σε Αλάτι και Ζάχαρη» το οποίο περιέχει χαμηλό ποσοστό αλατιού (0,006%) κέρδισε το Silver βραβείο στην κατηγορία «Free from or Low» -Food Products.

Επίσης Silver βραβείο δόθηκε στο ψωμί «Lower Carb», που αποτελεί την ιδανική επιλογή για όλους όσους φροντίζουν το σώμα τους και τη διατροφή τους, καθώς είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες αλλά με 30% λιγότερους υδατάνθρακες, χάρη στα άλευρα σπόρων βρώμης, λιναρόσπορου και φάβας, πλούσια σε πρωτεΐνες και φυτικές ίνες. Τέλος, το bronze βραβείο απέσπασε το ψωμί «Slim Toast», με άλευρα από ρίζα γλυκομαννάνης που συστήνεται από την Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας (ΕΙΕΠ) καθώς συμβάλλει στην απώλεια βάρους, στο πλαίσιο δίαιτας μειωμένων θερμίδων.

Τα βραβεία παρέλαβε η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Στελίνα Φουστέρη της «Καραμολέγκος», μαζί με την αρμόδια ομάδα Marketing. Συγχαρητήρια και από εμάς!