Μπορεί η δεύτερη καραντίνα να μπήκε πάλι ξαφνικά στη ζωή μας και να ανέτρεψε τα σχέδια όλων μας, όμως, δεν το βάζουμε κάτω και από αυτή τη δοκιμασία θα βγούμε ακόμα πιο δυνατοί. Με πίστη, θετική διάθεση και ευρηματικότητα θα βρούμε τη δύναμη να ανταπεξέλθουμε για άλλη μια φορά στη δύσκολη αυτή συνθήκη και να μείνουμε ενωμένοι και υγιείς.

Η ομάδα του Olivemagazine.gr θα είναι μαζί σας και θα κάνει ό,τι μπορεί για να σας ανεβάσει τη διάθεση, να σας ενημερώσει με έγκυρες πληροφορίες και να σας δώσει ιδέες για μενού, νόστιμες επιλογές και νέα που θα κάνουν την περίοδο της καραντίνας όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη.

Στην αρχική μας σελίδα θα βρείτε πλέον “Το μενού της καραντίνας“, μια νέα ενότητα, που συγκεντρώνει θέματα, που αφορούν την περίοδο που διανύουμε: διατροφικά, συμβουλές, διεθνή, αφιερώματα, βίντεο και ό,τι μπορεί να σας φανεί χρήσιμο στην περίοδο του εγκλεισμού στο σπίτι.

Και βέβαια καθημερινά θα σας δίνουμε ιδέες για το καθημερινό τραπέζι, για να περιποιήστε τους αγαπημένους σας και να φτιάχνετε τα πιο νόστιμα φαγητά και γλυκά.

Μη χάνετε το κέφι σας, λοιπόν. Τηρώντας τα νέα μέτρα και τις αποστάσεις θα επανέλθουμε στην κανονικότητα και στις ζωές μας.

Ακολουθήστε μας στα social media –Facebook, Instagram, Viber, Pinterest και Twitter– και μπείτε στην παρέα μας, όπως οι 1.068.121 μοναδικοί χρήστες που ήταν μαζί μας τον Οκτώβριο και σας υποσχόμαστε πως θα περάσετε καλά μαζί μας! Αυτή η καραντίνα θα μας φέρει πιο κοντά!

Η ομάδα του Olivemagazine.gr

Credits: Cayla1, Unsplash.com