Γενικά, οι περισσότεροι έχουμε μία ανησυχία για τα φαγητά που τρώμε έξω και κυρίως για το εάν η ποιότητα των υλικών, από τα οποία ετοιμάζονται είναι καλή ή όχι. Ωστόσο, μάλλον υπάρχουν και χειρότερα, καθώς πελάτες σε ένα κινέζικο take- away στη Βρετανία βρήκαν ένα δόντι μέσα στο φαγητό τους.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση στο Facebook της Stephanie McDonough, ένα ανθρώπινο δόντι βρέθηκε μέσα σε ένα από τα πιάτα που είχε παραγγείλει από κινεζικό take- away στην πόλη Γουόρτσεστερ της δυτικής Αγγλίας. Ειδικότερα, η 29χρονη υποστηρίζει πως μαζί με τον σύζυγό της έτρωγαν τα φαγητά που είχαν παραγγείλει, όταν ο σύζυγος της, ο 38χρονος David Burrows, εντόπισε κάτι σκληρό μέσα στο πιάτο του. To ζευγάρι είπε ότι σε πρώτη φάση νόμιζε πως ήταν κάποιο κόκαλο, αλλά στη συνέχεια κατάλαβαν πως επρόκειτο για δόντι. «Τσεκάραμε και οι δύο πως δεν ήταν κάποιο δικό μας δόντι» σημείωσε η McDonough για να μάστε σίγουροι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η 29χρονη τηλεφώνησε στο εστιατόριο για να παραπονεθεί, αλλά, όπως αναφέρει, οι υπεύθυνοι του εστιατορίου της είπαν πως θα ήταν κάποιο κομμάτι χοιρινού ή κρεμμυδιού. Η Stephanie εξοργισμένη ανέβασε τις φωτογραφίες από το γεύμα της αποτρέποντας τον κόσμο να επισκεφθεί το εστιατόριο.