To Kensho Psarou Beach Restaurant and Bar απέσπασε το Χρυσό Βραβείο και αναδείχθηκε «Καλύτερο Ξενοδοχειακό Εστιατόριο» κατά τη διάρκεια της τελετής ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για τα βραβεία Greek Hospitality Awards 2020.

Η διάκριση και η επιλογή του Kensho Psarou Beach Restaurant & Bar, ως του κορυφαίου εστιατορίου μεταξύ των υπερπολυτελών ξενοδοχειακών μονάδων της χώρας, είναι ιδιαίτερα σημαντική, λόγω της ευρείας συμμετοχής του κοινού στην ψηφοφορία και της αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή που αποτελείται από διακεκριμένες προσωπικότητες του θεσμικού, επιχειρηματικού, πανεπιστημιακού και τουριστικού κλάδου.

Με φόντο τα καταγάλανα αιγαιοπελαγίτικα νερά και τη ζεν αύρα του κυκλαδίτικου τοπίου, το luxyry resort της Μυκόνου στην πιο κοσμοπολίτικη παραλία της Ελλάδας αποτελεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία φιλοξενίας. Η ultra-chic διακοσμητική προσέγγιση με κυρίαρχα στοιχεία την φυσική πέτρα και το παλαιωμένο ξύλο, τα πολυτελή δωμάτια και οι σουίτες καθώς και οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαμονής το καθιστούν κορυφαίο προορισμό φιλοξενίας για τους επισκέπτες του νησιού. Το προσεγμένο και λιτό περιβάλλον δένει αρμονικά με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του νησιώτικου τοπίου  Άξιο ειδικής αναφοράς είναι το γευστικό κομμάτι που έχει ανατεθεί στα χέρια του σεφ Ιπποκράτη Αναγνωστέλη με προτάσεις που διασταυρώνουν γαστρονομικές κουλτούρες από την Ελλάδα, την Ιαπωνία και το Περού. Το μενού συνοδεύεται από χειροποίητες παρασκευές του Sebastien Metayer ενώ τον γλυκό επίλογο υπογράφει ο pastry chef Δημήτρης Χρονόπουλος που δένει δημιουργικά ελληνικά στοιχεία με πινελιές γαλλικής ζαχαροπλαστικής και γεύσεις από την Άπω Ανατολή.

Το νέο βραβείο, που προστίθεται στη λίστα των σημαντικών βραβεύσεων με τις οποίες έχει τιμηθεί το ξενοδοχείο στα χρόνια λειτουργίας του, επιβεβαιώνει τη δέσμευση των Kensho Boutique Hotels & Villas και στην προσφορά ποιοτικής γαστρονομικής εμπειρίας.

info
«Kenshō Psarou», 22890 29002, 22890 27080, kenshomykonos.com

Δείτε επίσης

O Γιάννης Σκοτίδας από το λονδρέζικο Mazi μαγειρεύει στο Kensho

Ρεσιτάλ υψηλής γαστρονομίας από Colagreco – Στυλιανουδάκη στη Μύκονο

Αποστολή: Εαρινή σύναξη Ελλήνων σεφ στο Μανχάταν