Η πολυαναμενόμενη γιορτή-ωδή στη βιοποικιλότητα, που συγκεντρώνει κάθε δύο χρόνια παραγωγούς απ’ όλο τον κόσμο, διοργανώνεται για μία ακόμα χρονιά στο «Διεθνές Σαλόνι Γεύσης» στο Τορίνο 22-26 Σεπτεμβρίου.

torino3

torino6

Η συγκεκριμένη γιορτή θεωρείται ως η πιο σημαντική διοργάνωση του είδους σε παγκόσμιο επίπεδο με επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο, ενώ η φετινή θεματική της είναι η «αγάπη για τη γη».

torino2

torino4

Mουσεία και πάρκα θα φιλοξενήσουν μια μεγάλη γκάμα από εκδηλώσεις με συνέδρια, φόρουμ, street food και εκθέσεις, ενώ η τεράστια αγορά στο πάρκο Valentino αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις. Οι επισκέπτες της εν λόγω αγοράς θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν με αγρότες, αρτοποιούς κ.ά γνωρίζοντας μερικά από τα πιο ιδιαίτερα προϊόντα που θα παρουσιάσουν περισσότερα από 5.000 μέλη του κινήματος του Slow Food από ψαράδες και αγρότες, μέχρι βοσκοί και αρτοποιοί. Επειδή όμως η επισκεψιμότητα είναι πολύ μεγάλη, αν έχετε σκοπό να συμμετάσχετε σε κάποια από τις εκδηλώσεις, προνοήστε κάνοντας σχετική κράτηση για να μην απογοητευτείτε…

info
Terra Madre Salone del Gusto, 22 – 26 Σεπτεμβρίου, Τορίνο, Ιταλία
http://www.salonedelgusto.com/