Στα πλαίσια του προγράμματος Ανοιχτές Πόρτες το Κτήμα Χατζιμιχάλη έχει εντάξει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Το Κτήμα Χατζημιχάλη στην Αταλάντη το Σάββατο 31 Μαΐου και Κυριακή 1 Ιουνίου, συμμετέχει στις Ανοιχτές Πόρτες και περιμένει τους φίλους του κρασιού από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα. Μια ωραία ευκαιρία για όσους αγαπούν την φύση και το κρασί για να εκδράμουν στην εξοχή. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει περιήγηση στους ιδιόκτητους αμπελώνες, στους χώρους παραγωγής με τις μουσειακές νησίδες και στις υπόγειες κάβες, γευσιγνωσία της νέας σοδειάς, δραστηριότητες για τα παιδιά βασισμένες στην έκδοση του Κτήματος Χατζημιχάλη «Παιχνίδια του Κρασιού και της Αμπέλου» (απευθύνεται σε παιδιά της Γ’-Δ’-Ε’-ΣΤ’ τάξης του δημοτικού) και ελαφρύ φαγητό στο χώρο του BBQ με συνοδεία κρασιού.
‘Winemaker for a day’ – «Οινοποιός για μια μέρα»

Οι οινολόγοι του Κτήματος Χατζημιχάλη, για δεύτερη χρονιά, συντονίζουν μια άκρως δημιουργική και διασκεδαστική δραστηριότητα – τη δημιουργία του δικού σας κρασιού με τη δική σας χειροποίητη ετικέτα! Θα σας καθοδηγήσουν στο να φτιάξετε το δικό σας χαρμάνι ανάλογα με τις γευστικές σας προτιμήσεις το οποίο θα μπορείτε να πάρετε μαζί σας φεύγοντας. (Ώρες: 12.00-13.00 & 15.00-16.00).
Η είσοδος είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 210-8075512, 210 8075403, 22330 23172