Η Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης συμπλήρωσε 30 χρόνια επιτυχημένης δραστηριοποίησης στην ελληνική αγορά και το γιόρτασε, παρέα με τους συνεργάτες της, με ένα μεγάλο πάρτι στο Gazarte, την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, Αθανάσιου Συριανού, που μίλησε για τα 30 χρόνια απρόσκοπτης και επιτυχημένης πορείας της εταιρείας στην αγορά, σκιαγραφώντας μέσα από ημερομηνίες σταθμούς, 3 επάλληλους κύκλους μιας ενιαίας ανοδικής εξέλιξης που διαμόρφωσαν το σημερινό της χαρακτήρα. Παράλληλα, αναδεικνύοντας το δημιουργικό όραμα της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης, έκανε λόγο για τις 10 αξίες που συνθέτουν το DNA της: μεράκι για τη συνταγή, αυθεντικότητα στη γεύση, περηφάνια για την ποιότητα, εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της, σεβασμό στους συνεργάτες της, ειλικρίνεια στις σχέσεις της, τόλμη για καινοτομία, επιμονή για εξωστρέφεια, πίστη στην Ελλάδα και πάθος για τη μπίρα.

Επιπλέον, ο κ. Συριανός, τόνισε πως ένας νέος αναπτυξιακός κύκλος ανοίγει για την Ελληνική Ζυθοποιία Αταλάντης, ο οποίος βασίζεται σε 3 κυρίως μοχλούς. Ο πρώτος αφορά στην απαιτούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, η οποία θα χρηματοδοτήσει τον εκσυγχρονισμό της εταιρείας και θα βελτιώσει την ανταγωνιστικότητα της, αναβαθμίζοντας και την εταιρική διακυβέρνηση με νέες ιδέες και δυνατό παλμό. Ο δεύτερος σχετίζεται με τα νέα προϊόντα και τις στρατηγικές συνεργασίες, τα οποία και θα ανακοινωθούν στα εγκαίνια της νέας γραμμής εμφιάλωσης -επένδυση ύψους 10 εκατομμυρίων-, στην Αταλάντη, τον Απρίλιο του 2020. Ο τρίτος και σημαντικότερος μοχλός όλων, είναι η προσήλωση των ανθρώπων της στο όραμα και τους εταιρικούς της στόχους. Κλείνοντας, αναφέρθηκε στη Διττή Εκπαίδευση, το 3ετές πρόγραμμα πρακτικής και θεωρητικής εκπαίδευσης ζυθοποιών που υλοποιεί η εταιρεία σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, κατά το οποίο οι εκπαιδευόμενοι αμείβονται από την επιχείρηση, συμβάλλοντας στη μείωση της ανεργίας και τη στήριξη του συνολικού οικοσυστήματος του κλάδου της ζυθοποιίας στην Ελλάδα.

Την ομιλία του κ. Συριανού ακολούθησε μια συγκινητική στιγμή, καθώς βραβεύτηκαν τα 5 παλαιότερα στελέχη της εταιρείας, που την στηρίζουν από το έτος ίδρυσης της μέχρι και σήμερα. Η βραδιά συνεχίστηκε και έκλεισε με ένα ξεχωριστό live show από το γνωστό συγκρότημα Alcatrash και φυσικά, με άφθονες παγωμένες μπίρες της εταιρείας.