Τρεις ημέρες, όπου το κρασί θα σμίξει με το ιδανικό του ταίρι, τη μουσική, μας προτείνει για μία ακόμη φορά το Κτήμα Γ. Κοκοτού, στις 19, 20 και 21 Ιουνίου.

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του περασμένου Σεπτεμβρίου και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής, στις 21 Ιουνίου, το Κτήμα Γ. Κοκοτού διοργανώνει ένα τριήμερο πολυσυλλεκτικό μουσικό φεστιβάλ, υπό τον τίτλο «Η Μουσική συναντά το Κρασί», που υπόσχεται να διασκεδάσει τόσο τους μεγάλους, που πέρα από τις μελωδίες θα απολαύσουν και το εξαιρετικό κρασί, όσο και τους λιλιπούτειους επισκέπτες του κτήματος, για τους οποίους έχει οργανώσει μία ξεχωριστή εκδήλωση την τελευταία ημέρα του φεστιβάλ.

Στο πανέμορφο σκηνικό που απλώνεται ανάμεσα στον αμπελώνα και το οινοποιείο του κτήματος,  λοιπόν, διάσημοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες, θα παρασύρουν με τις μελωδίες τους, τους φίλους του κρασιού και της μουσικής. Ενώ, όλες τις μέρες, το catering La Chocolatière θα σερβίρει φαγητό και κρασί με το ποτήρι, σε πολύ λογικές τιμές.

Η αυλαία του φεστιβάλ, ανοίγει την Πέμπτη 19 Ιουνίου, με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, να μας ταξιδεύει μουσικά στην Κρήτη, ερμηνεύοντας αποσπάσματα από τον Ερωτόκριτο, μιλώντας για το Χρώμα Της Αγάπης και άλλα πολλά που… «ξέρουμε πως υπάρχουν και ίσως να μην τα βρούμε».

Την Παρασκευή 20 Ιουνίου, θα βρεθούν στη σκηνή του φεστιβάλ οι σολίστες Χρίστος Παπαγεωργίου στο πιάνο και Χρήστος Ζερμπίνος στο ακορντεόν, οι οποίοι θα χαράξουν μία μουσική διαδρομή στο χρόνο, με αγαπημένα έργα από τον ελληνικό και ξένο κινηματογράφο, το τραγούδι και την κλασσική δημιουργία.

Το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Ιουνίου, είναι αφιερωμένο στα παιδιά. Στις 12:00, οι Burger Project θα στήσουν μία διαδραστική, εκπαιδευτική, μουσική παράσταση για παιδιά κάθε ηλικίας, με τίτλο «Μαμά θα κάνω μπάντα». Στόχος τους, να διασκεδάσουν τα παιδιά, μπολιάζοντάς τους, παράλληλα, με τον ιό της μουσικής.

Ενώ το βράδυ του Σαββάτου, το τριήμερο των εκδηλώσεων ολοκληρώνεται με το Quinteto TANGartO, που παρέα με τη φωνή της Μόρφως Τσαϊρέλη και τους χορευτές Ευγενία Μαλτέζου και Αλέξη Παπαστεφανάτο, θα μυήσουν το κοινό στον μαγικό κόσμο των αργεντίνικων tangos, μεταδίδοντας το πάθος και τον ερωτισμό αυτής της μουσικής.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μέρος των εσόδων του φεστιβάλ «Η Μουσική συναντά το Κρασί», που αποτελεί πρωτοβουλία της οικογένειας Κοκοτού, με σκοπό την προώθηση των αξιών, της  κοινωνικής αλληλεγγύης και του πολιτισμού – μέρος της οποίας αποτελεί το κρασί και η γαστρονομία γενικότερα – θα διατεθεί υπέρ του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Δεσμός».

Στόχος του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «Δεσμός», είναι η μέγιστη αξιοποίηση πλεονάσματος αγαθών και δωρεάν υπηρεσιών από εταιρείες και ιδιώτες, για την κάλυψη αναγκών φορέων κοινωνικής ωφελείας, ώστε κάθε προσφορά να πηγαίνει εκεί όπου πραγματικά χρειάζεται.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Η Μουσική συναντά το Κρασί»:

Πέμπτη 19/06/2014
•    8:00 μ.μ. – Λουδοβίκος των Ανωγείων. (Τιμή εισιτηρίου: 16ευρώ)
Παρασκευή 20/06/2014
•    8:00 μ.μ. – Χρίστος Παπαγεωργίου στο πιάνο και Χρήστος Ζερμπίνος στο ακορντεόν. (Τιμή εισιτηρίου: 16ευρώ)
Σάββατο 21/06/2014
•    12:00 π.μ. – «Μαμά, θα κάνω μπάντα» με τους Burger Project. (Τιμή εισιτηρίου: 10ευρώ)
•    8:00 μ.μ. – Quinteto TANGartO, Μόρφω Τσαϊρέλη με τους χορευτές Ευγενία Μαλτέζου και Αλέξη Παπαστεφανάτο. (Τιμή εισιτηρίου: 18ευρώ)

Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 6948.509580 & 6946.068010, ή στο email: info@ktimakokotou.gr
Για κρατήσεις μέσω internet: www.viva.gr
Εισιτήρια διατίθενται στα σημεία: Ιανός, Public και Παπασωτηρίου