Λίγες μέρες πριν υποδεχθούμε και επίσημα τα φετινά Χριστούγεννα, η Chef D’ Oeuvre παρέδωσε νόστιμα μαθήματα γιορτινών γεύσεων σε θαυμαστές και λάτρεις της γαστρονομίας.

Όλα τα μυστικά για να δημιουργήσουν ένα επιτυχημένο γιορτινό τραπέζι, έμαθαν όσοι παρακολούθησαν την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου το σεμινάριο μαγειρικής Christmas Cooking με θέμα “ξεχωριστές γιορτινές γεύσεις” της Σχολής Επαγγελματικής Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Chef D’ Oeuvre.

Ο βραβευμένος Γάλλος chef Olivier Campanha μύησε όσους βρέθηκαν στο πρώτο κτίριο των εγκαταστάσεων της σχολής σε ιδιαίτερες γευστικές διαδρομές, δημιουργώντας μαζί τους πρωτότυπα εορταστικά πιάτα με σύγχρονες τεχνικές παρασκευής και με εκλεκτά υλικά, όπως παρθένο ελαιόλαδο από την εταιρεία Mati Ladi, αυγά ορτυκιού, φρέσκια τρούφα, foie gras και πολλά ακόμη εξαιρετικά υλικά από την εταιρεία Degustibus.

Οι συμμετέχοντες βέβαια, εκτός από τη χαρά της μάθησης είχαν την ακόμη μεγαλύτερη χαρά της δοκιμής των νόστιμων αυτών πιάτων, που απόλαυσαν με το παραπάνω μπαίνοντας από νωρίς σε γιορτινό πνεύμα.

Επειδή όμως ένα επιτυχημένο γιορτινό μενού δεν βασίζεται μόνο στο καλό φαγητό, στο σεμινάριο δόθηκαν και μαθήματα food styling, αλλά και οινογνωσίας με επιλεγμένα κρασιά από την εταιρεία Τσάνταλη.

info
Chef D’ Oeuvre, Α΄ κτίριο: Χέυδεν 20, πλατεία Βικτωρίας, τηλ. 210 8237758, 210 8231935,
Β΄ κτίριο: Γ΄ Σεπτεμβρίου 93, πλατεία Βικτωρίας, τηλ. 210 8254119, www.chefdoeuvre.gr