Η Genius in Gastronomy διοργανώνει το «Intensive Beer Sommelier Course»,  ένα πρότυπο, ολοκληρωμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα με κύριο και αποκλειστικό αντικείμενο την μπύρα. Το σεμινάριο ξεκινά στις 9 Απριλίου.

Ειδικότερα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις γνώσεις και την εμβάθυνση στις απαιτούμενες ικανότητες και δεξιότητες που χρειάζονται για να πάρει κανείς τον τίτλο «Beer Sommelier».

Απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους σε όλη την Ελλάδα, τόσο σε καταναλωτές, που θέλουν να μάθουν την τέχνη και την απόλαυση της μπύρας, όσο και σε επαγγελματίες που θέλουν να ενισχύσουν τις γνώσεις τους πριν το πολυαναμενόμενο άνοιγμα της εστίασης.

Μερικά από τα  θέματα που θα παρουσιαστούν στο σεμινάριο είναι η παρασκευή της μπύρας, οι κατηγορίες, το σέρβις και ο συνδυασμός της μπύρας με το φαγητό.

Κατά τη διάρκεια  του σεμιναρίου θα δοκιμαστούν 12 μπύρες από διαφορετικές κατηγορίες και είδη. Με κάθε σεμινάριο χορηγείται γνωστικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης.

Το πρόγραμμα «Beer Sommelier Course» ξεκινά στις 9 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 11 Απριλίου (17.00-21.00).

Info
Δείτε εδώ πως θα κλείσετε τη θέση σας.

Δείτε επίσης:
Ημέρα της ντίσκο-σούπας: τι είναι και πώς θα τη γιορτάσεις

Η Σεφ Γεωργιάννα Χιλιαδάκη μιλάει για την «ψυχολογία της γαστρονομίας» στο Harvard

Difford’s Guide: ο καφές από αυτούς που ξέρουν