Στις 13 Ιανουαρίου, τo Food Truck παρουσιάζει το νέο του, μόνιμο και σταθερό πόστο στο κέντρο της πόλης, στον πολυχώρο Str.Eaters που άνοιξε ξανά πριν λίγες μέρες.

Το Food Truck έχει επανεφεύρει το street food και καθημερινά έκανε check in σε διάφορα σημεία της πόλης, με τα νόστιμα ταξίδια του να γίνονται viral. Πλέον, λοιπόν, μπορούμε να το αναζητήσουμε σε σταθερό σημείο για απολαύσουμε τους πεντανόστιμους γκιουζλεμέδες του και όχι μόνο… Στις 13 Ιανουαρίου, ο πολυχώρος StrEaters υποδέχεται το Γιώργο Γληνό και το Food Truck του με μουσικές από την Λιάνα Μαστάθη του Pepper Radio 96.6 και καλό street food μπνευσμένο από τους δρόμους της Ανατολικής Μεσογείου. Γκεζλεμέδες, σούπα βελουτέ, αλλά και μοναδικές γεύσεις σε Αραβική πίτα και μερίδες. Μοσχαρίσια Κεφτεδάκια Βαγδάτης ψητά, shawarma από φιλέτο κοτόπουλο μαριναρισμένο 24 ώρες σε γιαούρτι και σουμάκ, φαλάφελ tamiya με φάβα και κόκκινη φακή και λαχματζούν κιμά είναι μερικά από όσα θα δοκιμάσετε όταν το επισκεφτείτε.

Σημειώνεται ότι στο ανανεωμένο food court θα δοκιμάσετε και γεύσεις από τις νέες καντίνες που έχουν πλέον εγκατασταθεί εκεί ανάμεσα στις οποίες και των Cool Jerk και Chop Chop burger.

Μέρος των εσόδων της βραδιάς θα διατεθούν για τους σκοπούς της «Φλόγα: Σύλλογος Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες και Παιδικό Καρκίνο».

info
Καρύτση 7