Το StrayArt festival έρχεται στις 22-24 Σεπτεμβρίου για να ταράξει τα αιγαιοπελαγίτικα νερά και να μας κάνει να γυρίσουμε στο δρόμο, στο παιχνίδι και στο αντάμωμα. Με σήμα την πλαστική καρέκλα που παραπέμπει σε νησί και γλέντι, αυτές τις 3 ημέρες θα απολαύσετε τοιχογραφίες, μουσική, θέατρο και φαγητό στο χώρο του λιμανιού, του Νεωρίου και του Καρνάγιου. Μέχρι τότε όμως θα απολαύσουμε τις εκδηλώσεις του Αυγούστου!

Το φεστιβάλ ξεκίνησε με ένα Warm Up Graffiti Session στο κέντρο της πόλης, με την επιμέλεια τοιχογραφιών σε τοπικά μαγαζιά και συνεχίζει με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σε βασικούς χώρους δράσης του 3ήμερου φεστιβάλ. Στις 24 Αυγούστου καλωσόρισε την Urban Act η οποία κατέφθασε στο νησί ανοίγοντας το φεστιβάλ με την φιλοτέχνηση του τοίχου του Νεωρίου και η οποία αποτελεί ένα συλλογικό φορέα δημιουργίας και προώθησης δημόσιων τοιχογραφιών στην Ελλάδα με συνεργασίες με οργανισμούς και φορείς οι οποίοι εφαρμόζουν προγράμματα δημόσιων τοιχογραφιών ανά τον κόσμο. Από τις τελευταίες και αρκετά αναγνωρισμένες δουλειές τους αποτελεί η συνεργασία τους με το δημοτικό κολυμβητήριο Βόλου.

urbanact volos

Στις 26 Αυγούστου θα υπάρξουν και άλλα δρώμενα στο 3ήμερο του φεστιβάλ. Μέσα σε ένα θεατρικό σκηνικό που εμπνέεται από το βιομηχανικό στυλ, με θέα βάρκες, πλοία και το γαλάζιο της θάλασσας έρχεται να φιλοξενηθεί το 1ο πάρτι του Stray Art Festival. Επισκεφθείτε το και γνωρίστε τον χώρο, χορέψτε υπό το φως των αστεριών, δοκιμάστε μπίρες και cocktails από το υπαίθριο μπαρ εμπνευσμένα από την πολυχρωμία του Φεστιβάλ και μαγευτείτε από τα κόλπα των Barmen όπου θα βρίσκονται στο χώρο για να εξυπηρετήσουν τους Strayers!

Info
Ηρ. Πολυτεχνείου, Ερμούπολη 841 00, τηλ. 2281 077667, facebook.com/strayartfestival/