Αναρωτιέσαι ακόμη που θα περάσεις φέτος την Καθαρά Δευτέρα; Το Golf της Γλυφάδας έχει μια διασκεδαστική πρόταση για όλη την οικογένεια.

Καθαρά Δευτέρα σημαίνει νόστιμα σαρακοστιανά εδέσματα, χαρταετός και, φυσικά, ένα καταπράσινο τοπίο να τα κάνει όλα πιο όμορφα. Δεν χρειάζεται να πάρετε τις εξοχές και τα βουνά, όμως. Η επιλογή που τα συνδυάζει όλα βρίσκεται λίγα λεπτά έξω από το κέντρο της Αθήνας και δεν είναι άλλο από το Golf της Γλυφάδας.

K Deftera

Το T-Square, λοιπόν, το πλήρως ανανεωμένο restaurant bar του Golf μας καλεί να κάνουμε κούλουμα στα μέρη του. Ο βραβευμένος με 5 Χρυσούς Σκούφους executive chef Γιάννης Στανίτσας έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο σαρακοστιανό buffet, ό,τι πρέπει για την ημέρα με κόστος 40 ευρώ/άτομο. Για να τα συνοδεύσουμε, υπάρχει κρασί και τσίπουρο τα οποία μάλιστα είναι δωρεάν.

Μην παραλείψετε φυσικά να πάρετε μαζί και τον χαρταετό σας. Άλλωστε, ακόμη κι αν δεν είστε εξπέρ στο πέταγμα, θα αναλάβουν οι “ειδικοί”, που θα βρίσκονται δίπλα μας εκείνη τη μέρα για να μας μάθουν όλα τα μυστικά.

Εκτός από το πέταγμα του χαρταετού στον κήπο, το Golf έχει ετοιμάσει και πολλά άλλα διαδραστικά παιχνίδια για τους μικρούς του φίλους, όπως face painting, μπαλονοκατασκευές, ζωγραφική και θεατρικά παιχνίδια. Οι δραστηριότητες -που είναι δωρεάν- απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών.

info
Καθαρά Δευτέρα στο T-Square, 23 Φεβρουαρίου, Glyfada Golf Gardens, τέρμα Κων. Καραμανλή, Γλυφάδα, τηλ. 211 1838648. Ώρα προσέλευσης: 11:30 το μεσημέρι. Κόστος: 40 ευρώ ανά άτομο.