Το Mama Roux κλείνει φέτος 5 χρόνια παρουσίας στο κέντρο της Αθήνας και το γιορτάζει με τον δικό του αγαπημένο τρόπο, ένα ΒΒQ street food party δηλαδή, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

Από τις 9 το βράδυ, λοιπόν, ο πεζόδρομος της Αιόλου μεταμορφώνεται σε έναν υπαίθριο χώρο πάρτι, με φαγητό, ποτό, live μουσικές και χορό μέχρι το πρωί!

Μάλιστα, ο John Higgins και η ομάδα του θέλοντας να ευχαριστήσουν όλους όσοι αγαπούν και στηρίζουν τόσα χρόνια το εστιατόριο, κερνάνε από τις 21:30 κοτόπουλο Tandoori και μπίρα (μέχρι εξαντλήσεως των ποσοτήτων)!

MAMA_ROUX_5 YEARS PARTY

Παράλληλα, στα ειδικά διαμορφωμένα stations, θα σερβίρονται Southern BBQ επιλογές (σε anniversary τιμές παρακαλώ) κατευθείαν από το smoker, όπως Pulled Pork, Spare Ribs κ.α., ενώ τα Cajun Beef burger και Blackened Chicken Burger, η σούπα Gumbo, τα Hush Puppies και το Veggie Bean Burrito δεν θα λείπουν από το menu. Σημειώνεται ότι εκτός από τη μπίρα, η λίστα με τα cocktails θα είναι μακριά, όπως άλλωστε αρμόζει σε κάθε γιορτή.

Όσο για τη μουσική, οι Gumbo Ya Ya feat. Sugahspank, η μπάντα που συνηθίζει να ξεσηκώνει το κοινό σε κάθε street party του Mama-Roux, θα παίζει live Rythmes & Blues μουσικές και υπό τους ήχους των Po-Boys Brass band θα γίνει και «παρέλαση» στο κέντρο της πόλης!

info
22 Οκτωβρίου, BBQ street food party – The anniversary edition, Mama Roux, Αιόλου 48, Αθήνα, τηλ. 213 0048382.