Με αριστοκρατική διακόσμηση και καλαίσθητη ατμόσφαιρα το εστιατόριο του ξενοδοχείου Divani Caravel έχει σχεδιάσει ειδικά μενού για τις δύο Ρεβεγιόν με εκλεκτές γεύσεις και ζωντανή μουσική.

piato

Το μενού για την Παραμονή των Χριστουγέννων κοστίζει 85 ευρώ το άτομο και περιλαμβάνει 6 μοναδικά πιάτα: Καρπάτσιο αρνιού με πιπέρι σετσουάν, νεροκάρδαμο & sour cream μουστάρδας, Σολομό Balik & χτένι μαρινέ σε καρπάτσιο κολοκυθιού με αγιολί σαφράν & κύβους πατζαριού, Βελουτέ κολοκύθας με καπνιστά μελωμένα πανσετάκια & στικς πράσινου μήλου, Φιλέτο λαβράκι με γαρίδες, ριγκατόνι με σπανάκι & μάραθο, Γαλοπούλα γεμιστή με προσούτο, δαμάσκηνα και σάλτσα μανταρινιού, πουρέ κάστανο με εσπρέσσο & σταγόνες κόκκινης πιπεριάς. Όσο για το τέλος; Η εντυπωσιακή Σφαίρα σοκολάτας με cremeux Gianduja συνδυάζεται τέλεια με καφέ φίλτρου και κονιάκ, ενώ δεν θα λείπουν και τα κλασικά μελομακάρονα & οι κουραμπιέδες. Την επομένη, 25/12, όπως και την πρώτη μέρα του νέου έτους ο Όμιλος Διβάνη έχει ετοιμάσει ένα υπέροχο brunch στο Café Constantinople (κόστος: € 60/άτομο & €30 για παιδιά έως 12 ετών).

glyko1

glyko

Αντίστοιχα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το Brown’s έχει ετοιμάσει άλλο ένα υπέροχο μενού (90 ευρώ το άτομο). Το ξεκίνημα περιλαμβάνει Κροκέτα oxtail με camembert, κρέμα κόκκινου τσίλι & θυμάρι, Ταρτάρ τόνου με αβοκάντο, πιπεριές Habaneros και κόλιανδρο, αλλά και Γαρίδα Jumbo & φύτρες φασολιών. Η συνέχεια περιλαμβάνει Βελουτέ αρακά με σπιτικά νιόκι, τραγανό Jamόn Serrano & ξινή κρέμα, Ραβιόλι αστακού με κρέμα λεμονιού & ζωμό καραβίδας και ένα πεντανόστιμο Φιλέτο μόσχου σχάρας για κυρίως με baby λαχανικά & μουσελίν περουβιανής πατάτας και κροκέτα μοτσαρέλας με τρούφα. Τέλος γλυκό με Μους διπλής σοκολάτας με φρούτα του δάσους, αρωματικό καφέ φίλτρου, πραλίνες σοκολάτας, βασιλόπιτα & σαμπάνια.

xmas-photo

Μια ακόμη επιλογή για να καλωσορίσετε την καινούρια χρονιά με υπέροχη θέα στην Ακρόπολη είναι η αίθουσα Horizon, στην οποία θα σερβίρεται με το ίδιο κόστος ένα ακόμα γιορτινό μενού υπό τους ήχους live μουσικής.

info
Divani Caravel Hotel, Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα, τηλ. 210 7207000, www.divanicaravelhotel.com