Η 36η έκθεση Hotelia 2021 διοργανώνεται φέτος από τη διοίκηση της Tif Helexpo στη Θεσσαλονίκη, παράλληλα με την έκθεση Philoxenia. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης διοργάνωσης θα λάβουν χώρα και φέτος οι εκδηλώσεις της ενότητας All About Gastronomy.

Φέτος το κεντρικό θέμα των παράλληλων εκδηλώσεων γαστρονομίας είναι το πρωινό: Greek Breakfast= tasteful hospitality. Γύρω από αυτή τη θεματική, το περίπτερο 9 του ειδικού dining area θα φιλοξενήσει ιδέες, συνταγές, καινοτόμα προϊόντα, βραβευμένους παραγωγούς.
Η φετινή διοργάνωση θα έχει να… αντιμετωπίσει ένα πιο απαιτητικό κοινό, καθώς η περίοδος του λόκντάουν της πανδημίας έκανε τον κόσμο να περάσει περισσότερες ώρες στην κουζίνα, να πειραματιστεί με νέες συνταγές και προιόντα, να μελετήσει υλικά και τρόπους παρασκευής. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν μοναδικές γεύσεις, με γνώμονα πάντα την τοπικότητα, τον εθνικό γαστρονομικό πλούτο και τις γευστικές παραδόσεις.

Τη διοργάνωση των εκδηλώσεων “Greek Breakfast = tasteful hospitality”, έχει αναλάβει η εταιρία Chef Stories ως επίσημος συνεργάτης της HOTELIA 2021 στον τομέα των παράλληλων δράσεων γαστρονομίας.

ιnfo
All about Gastronomy 12-14 Νοεμβρίου, Helexpo Θεσσαλονίκης
Η Είσοδος είναι Ελεύθερη με προκράτηση θέσης. Φροντίστε έγκαιρα για τη συμμετοχή σας στο https://hotelia.helexpo.gr/el/2021-Gastronomy-Programme

Δείτε επίσης:
Mediterranean Cosmos, Θεσσαλονίκη: Ένας all day προορισμός για ψώνια, φαγητό και διασκέδαση

Η γαστρονομία της Θεσσαλονίκης ένα από τα «δυνατά χαρτιά» για τον τουρισμό

4ο Thessaloniki Street Food Festival στη ΔΕΘ