Το Aegean Cocktails & Spirits, η πρωτοβουλία που επαναπροσδιορίζει το ελληνικό απόσταγμα, μάς προσκαλεί να ξεκινήσουμε ένα ψηφιακό ταξίδι για όλο το Μάιο υποστηρίζοντας τη χώρα μας, τα αποστάγματα, την τοπικότητα και τους ανθρώπους της.

Αξιοποιώντας τη δυναμική της πρωτοβουλίας που έφερε στα ποτήρια μας με ποικιλία δράσεων, κοκτέιλ με ελληνικότητα το Difford’s Guide Greece προτρέπει να στηρίξουμε την τοπικότητα με μία καμπάνια γεμάτη Ελλάδα και ελληνικά ποτά. Η καμπάνια θα τρέξει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου μάς καλεί να ανεβάσουμε μία φωτογραφία από μια αγαπημένη τοποθεσία γράφοντας τι θα θέλαμε να πίνουμε εκεί αναφέροντας ένα brand. Με κάθε δημοσίευση ενισχύουμε το σκοπό καθώς οι εταιρείες που επιθυμούν και μπορούν υπό τις παρούσες συνθήκες, θα δωρίζουν €2 στη ΑΜΚΕ Metron Ariston Making Responsibility a Trend, που στηρίζει την τοπικότητα, την υπευθυνότητα και το trade του χώρου των κοκτέιλ. Με το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα στηριχτούν οι ενέργειες που προάγουν την τοπικότητα αλλά και δράσεις που θα βοηθήσουν την επόμενη μέρα της εστίασης και ειδικότερα των μπαρ.

Τα hashtags που η ομάδα θα αναζητά τις αναρτήσεις είναι: #ASipOfGreece και #AegeanCocktailsandSpirits ενώ συνιστούν κάθε ανάρτηση να είναι δημόσια και σε post, όχι strory που εξαφανίζεται σε 24 ώρες, για να μπορεί να εντοπιστεί.

Δείτε επίσης

Fund raising για τη σωτηρία των ελληνικών bars

Three Cents: Τα αγαπημενα cocktail mixers των bartenders

Κορωνοϊος: Μένουμε σπίτι και φτιάχνουμε κοκτέιλ

 

Το άρθρο της εβδομάδας