Το κορυφαίο φεστιβάλ για την αγορά του καφέ στην Ελλάδα, έρχεται 26-28 Σεπτεμβρίου 2020 στη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με κύριο γνώμονα την ασφάλεια εκθετών και επισκεπτών, για να συμβάλλει δυναμικά στην στήριξη και ενδυνάμωση του κλάδου.

Το μοναδικό φεστιβάλ για την αγορά του καφέ στην Ελλάδα, έρχεται φέτος, με κύριο γνώμονα την ασφάλεια, για να αποτελέσει απαραίτητο σύμμαχο για τους επαγγελματίες στην προσπάθειά τους να αντεπεξέλθουν με επιτυχία στις απαιτήσεις της νέας εποχής.

Εκτός από τους επαγγελματίες της καφεστίασης, το φεστιβάλ είναι σχεδιασμένο για ακόμα μία χρονιά ώστε να «αγκαλιάσει» και το δυναμικό καταναλωτικό κοινό που ενδιαφέρεται για τις νέες τάσεις και εξελίξεις. Οι λάτρεις του καφέ θα δουν νέες προτάσεις για την οικιακή χρήση τόσο σε ροφήματα όσο και σε home coffee machines. Αξίζει να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με τους κανονισμούς 2,500 επισκέπτες θα μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα με ασφάλεια στον χώρο της Τεχνόπολης. Έτσι, ο συνολικός αριθμός των επισκεπτών ανά ημέρα θα αγγίζει τις 8.000. Αριθμός που θα εξασφαλίσει την επιτυχία του φεστιβάλ και εγγυάται την εμπορική αποτελεσματικότητα για τους εκθέτες.

Σεμινάρια και διαγωνισμοί
Το ACF θα συμπεριλάβει μία σειρά ομιλιών που θα εστιάζει και στη νέα εποχή της καφεστίασης ενώ η διοργάνωση τους θα είναι πλήρως εναρμονισμένη με τις διατάξεις του υγειονομικού πρωτόκολλου ασφαλείας για την διοργάνωση συνεδρίων. Συγκεκριμένα:
• Με την οργανωτική ευθύνη του SCA Greece θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια από ειδικούς του κλάδου και επαγγελματίες της καφεστίασης.
• Επίσης, στελέχη της αγοράς και βραβευμένοι baristas από όλο τον κόσμο θα πραγματοποιήσουν ζωντανά webinars.
• Τέλος, θα γίνει και ο 4ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Roasting από τον SCA Greece.

info
Oι ώρες λειτουργίας του φεστιβάλ είναι Σάββατο 26.09 από τις 10:00-22:00, Κυριακή 27.09 από τις 10:00-22:00 και Δευτέρα 28.09 από τις 12:00-21:00.

Η είσοδος στο φεστιβάλ θα γίνεται αποκλειστικά από την Οδό Ιάκχου και η έξοδος από αυτό αποκλειστικά από την Οδό Περσεφόνης.
Κατά την είσοδό τους, αλλά και την έξοδό τους θα σκανάρονται οι προσκλήσεις των επισκεπτών έτσι ώστε να μπορεί να γίνεται καταμέτρηση του ακριβή αριθμού που θα βρίσκονται μέσα στην Τεχνόπολη, ανά πάσα στιγμή.

info
athenscoffeefestival.gr

Δείτε επίσης

Το Athens Coffee Festival επιστρέφει και φέτος στο Γκάζι

Δυναμική επανεκκίνηση για τις εκθέσεις της Forum

Αναβάλλεται για το 2021 η Food Expo 2020