Το εστιατόριο Botrini’s και η ομάδα του ξενοδοχείου Canaves Oia μαγειρεύουν μέσω της πρωτοβουλίας #cook4heroes για το προσωπικό των νοσοκομείων αναφοράς για τον Covid – 19, με την πολύτιμη υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων.

Oι ομάδες των εστιατορίων Botrini’s και Etrusco συμπράττουν με την ομάδα του Canaves Oia και ήδη μαγειρεύουν για να παρέχουν γεύματα σε προσωπικό, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές των νοσοκομείων αναφοράς, τηρώντας αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα ασφάλειας και υγιεινής των ειδικών, ως ελάχιστη ένδειξη συμπαράστασης στην ηρωική τους προσπάθεια. Η ενέργεια αυτή λαμβάνει χώρα, τρεις φορές την εβδομάδα για τέσσερις εβδομάδες ή όσο χρειαστεί, στο χώρο του εστιατορίου Botrini’s, όπου τηρούνται αυστηρά τα μέτρα κι ακολουθούνται κατά γράμμα όλες οι προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής, που όρισε ή και θα ορίσει στο μέλλον ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και το Υπουργείο Υγείας. Η διαλογή και διανομή των γευμάτων προς τα νοσοκομεία γίνεται από τον Δήμο Αθηναίων.

Στην ενέργεια αυτή συνδράμουν μεταξύ πολλών άλλων οι παραγωγοί ελαιόλαδου «LIA Premium Olive Oil», “The Kotsonis estate” , Governor Γ.Δαφνής και Σ. Δαφνής Ο.Ε., “Paliolia” Ρωμανός Καρνέζης, “Terra Creta” και “Avalis”. Επίσης η «Fashion Fruits» για φρούτα και λαχανικά, η Loulis Mills για άλευρα, η κυρία Ελένη Σταθοπούλου για ψάρια, η Φάρμα Μητσόπουλος Α.Ε. για τα κρέατα, η κάβα Φ-ΟΙΝΙ-Ξ , τα super market ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και η «ipackaging» για τη συσκευασία των γευμάτων και. Καθημερινά επίσης προστίθενται κι άλλοι.

Το άρθρο της εβδομάδας