Η Herbalife Nutrition αναδείχθηκε η No #1 εταιρεία στον κόσμο στις κατηγορίες των υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής συνδυαστικά, το 2021 για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά από τη Euromonitor International, μια ανεξάρτητη εταιρεία έρευνας αγοράς.

Η εταιρεία διατηρεί επίσης κορυφαία θέση στον κόσμο σε τέσσερις άλλες κατηγορίες της Euromonitor, συμπεριλαμβανομένων των υγιεινών ροφημάτων, της διαχείρισης βάρους και της ευεξίας. Για πέμπτη συνεχή χρονιά, έλαβε τους τίτλους του κορυφαίου brand στον κόσμο στις κατηγορίες της διαχείρισης βάρους, στα υποκατάστατα γεύματος καθώς και στα υποκατάστατα γεύματος και τα πρωτεϊνούχα συμπληρώματα διατροφής συνδυαστικά.

Κάθε χρόνο, η εταιρεία λαμβάνει πολυάριθμα βραβεία για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της, που αναγνωρίζονται και από την επιστημονική κοινότητα. Τα βραβεία αυτά απονέμονται στη Herbalife Nutrition από Μέσα Ενημέρωσης, κρατικούς φορείς και εταιρείες έρευνας καταναλωτών.

Η Herbalife Nutrition ανήκει με τη σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife24 στη μεγάλη οικογένεια των υποστηρικτών της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας» συμβάλλοντας ενεργά στο οικοδόμημα του ελληνικού αθλητισμού. Παράλληλα, με απόλυτο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η Herbalife Nutrition συνεχίζει να υποστηρίζει τα Παιδικά χωριά SOS επιτελώντας σημαντικό έργο από το 2006 για κάθε παιδί που το έχει ανάγκη.

Η Γενική Διευθύντρια της Herbalife Nutrition Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου, Ναταλία Μελισσινού δήλωσε: «Κάθε διάκριση της Herbalife Nutrition αποτελεί μία ακόμη πιστοποίηση της εμπιστοσύνης των καταναλωτών. Η δημιουργία υψηλής ποιότητας προϊόντων διατροφής, που βοηθούν τους ανθρώπους να πετύχουν τους διατροφικούς τους στόχους, βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού που κάνουμε. Στην Ελλάδα, συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε και να διευρύνουμε το πλαίσιο δράσης μας, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη συνεργασία μας με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τη διατροφική υποστήριξη της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, μέσω της σειράς αθλητικής διατροφής Herbalife24 αλλά και την απρόσκοπτη παροχή βοήθειας στα Παιδικά χωριά SOS».

Τέλος, η Herbalife Nutrition κατέγραψε παγκοσμίως συνολικό κύκλο εργασιών ύψους $5.8 δισεκατομμυρίων δολαρίων για το 2021 με 5% ποσοστιαία αύξηση σε σύγκριση με τα συνολικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας για το 2020. Η αξιοπιστία της ως παγκοσμίως πρώτη εταιρεία διατροφής για εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο αποδεικνύεται κάθε χρόνο από τις διακρίσεις που λαμβάνει και την προσήλωση της στην επίτευξη ακόμα περισσότερων στόχων ανάπτυξης.

Τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά μέσω των Ανεξάρτητων Συνεργατών Herbalife Nutrition.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.herbalife.gr
Facebook: https://www.facebook.com/HerbalifeGreeceCyprus/
Instagram: https://www.instagram.com/herbalifenutrition.gr/?hl=el
Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL29529CF1FF4A369F
Tik Tok: https://www.tiktok.com/@herbalifenutrition_gr_cy


Δείτε επίσης: 

Διπλή διάκριση για την Herbalife Nutrition στα Fitness Awards 2020

Σοκολατένια τρουφάκια πρωτεΐνης

Η Herbalife Nutrition παρουσιάζει το νέο βιβλίο συνταγών της